• Het terras Bij Aaltje aan de Linie in Woudenberg is vanaf 1 juni tijdelijk geopend voor passanten. Geniet hier van een heerlijk broodje met streek-vruchtensap en van de kudde Hereford runderen die je in de wei aan zult treffen!

    Alice van Ginkel

Opening terras Bij Aaltje aan de Linie

21-05-2020, 15:05 | Lezersnieuws | Alice van Ginkel

Datum:

vrijdag 22 mei 2020, 15:01

Locatie:

Zegheweg 49
Bij Aaltje aan de Linie
Barneveld

Vanaf 1 juni, Tweede Pinksterdag, mogen wij eindelijk onze deuren weer gaan openen! Wij kijken er enorm naar uit om weer gasten te mogen ontvangen op ons bedrijf.

Omdat de markt voor groepen nog maar heel voorzichtig op gang komt, hebben we besloten om ons terras tijdelijk ook voor passanten te openen. Het zou toch zonde zijn als als ons terras leeg staat terwijl iedereen straks weer graag een terrasje wil pakken!

Vanaf 1 juni 12.00 uur kunt je bij ons heerlijk genieten van een warm of koud drankje met of zonder heerlijke versnapering erbij. En natuurlijk van de mooie groene omgeving en onze kudde Hereford runderen die je in de wei aan zult treffen.

Ook voor een heerlijk broodje kun je - op reservering - bij ons terecht. Wij werken daarvoor samen met Piet's broodjes, want Piet maakt de beste broodjes in town en omstreken.

Ons terras zal naast Tweede Pinksterdag geopend zijn van woensdag tot en met zaterdag van 10.30 - 18.00 uur en op zondag van 14.00 - 17.30 uur.