• Wendy van Dijk arriveert bij Judith

    M. Van Reenen
  • Wendy van Dijk en Judith met dozen vol wol

    M. van Reenen

Judith Hagen verrast door Hart in Aktie

21-05-2020, 21:40 | Lezersnieuws | Barbara Oosterlee

Vandaag werd de 35 jarige Judith totaal verrast door Wendy van Dijk en haar camerateam voor het programma Hart in Aktie.
 

Judith heeft een verstandelijke beperking en de coronaperiode is dan ook best pittig voor haar, nu ze veel sociale activiteiten moet missen.
 

Maar Judith zit niet bij de pakken neer. Ze houdt van haken en heeft de coronaperiode een positief tintje gegeven door dekens te haken voor Woon- Zorgcentrum Nieuw Avondrust. Haar zus Marleen, die daar werkt, vond dit zo'n bijzonder gebaar, dat zij bij Hart in Aktie een aanvraag heeft ingediend voor extra wol.

En zo verscheen Wendy met haar beroemde rode busje in de straat en schalde er door de megafoon: dit is Hart in Aktie voor Judith!!!! 

Judith kon haar ogen niet geloven; uit het busje kwamen dozen vol wol, allerlei kleuren en van perfecte kwaliteit. Hier kan ze nog heel veel dekens van haken. 

Wendy is tevens met haar camerateam met Judith mee gegaan naar Avondrust om bij het overhandigen van de dekens te zijn. De aflevering wordt woensdag 27 mei om 21.30 uur uitgezonden op SBS6.