• sfeer

    Seerske

Kerstmarkt hoppen vanuit Otterlo

09-12-2019, 16:59 | Lezersnieuws | Truida

Op 14 december zijn er veel Kerstmarkten in de omgeving van Otterlo, dus Kerstmarkt-hoppen is op deze zaterdag leuk om te doen.

Je kunt starten in Otterlo, van daaruit eventueel naar Schaarsbergen, Lunteren en Bennekom en weer terug naar Otterlo

De Waldhoorn staat van 14.00 tot 19.00 uur garant voor een hoop sfeer en gezelligheid tijdens de traditionele kerstmarkt van Otterlo met wel 35 kramen. Sjoerd Bos creëert met zijn live muziek een echte kerstsfeer. Kinderen kunnen zich ook uitleven met leuke activiteiten bij de Knutselbus en natuurlijk ontbreekt een bezoek van de Kerstman niet! We hopen dat de kelder van de schietvereniging ook geopend is dan kun je onder professionele begeleiding leren schieten.

Loop over de markt langs de verschillende kramen, proef winterse lekkernijen waaronder verse oliebollen, bewonder kerstdecoraties, shop voor leuke lokale koopjes en uiteraard zijn er ook kerstbomen te koop. Neem tussendoor even plaats op ons gezellige overdekte en verwarmde winterterras voor een heerlijke glühwein, warme chocolademelk met appeltaart of een lekker Winters biertje met een traditionele flammkuchen!

Wij zien je graag op 14 december in Otterlo!