• Barnevelds Philharmonisch Orkest in actie

    Matthieu Vroombout

Harmonie en theater zetten traditie voort met Nieuwjaarsconcert

14-01-2020, 16:46 | Lezersnieuws | Susanne

Het Barnevelds Philharmonisch Orkest, oftewel, het huisorkest van het Schaffelaartheater, start 2020 goed met een Nieuwjaarsconcert met een traditioneel thema ‘Wien Bleibt Wien’.

“We vinden dit een erg prettige wijze om het nieuwe jaar te starten en dat doen we vanzelfsprekend het liefst in het thetaer”, geeft voorzitter Sander van Beek aan.

Met het thema “Wien bleibt Wien”, kunnen we all kanten op. U krijgt de walsen, Weense klassiekers zoals een Leichte Cavalerie van Franz von Suppé. En het orkest begeleid Nora Khallouf, een zeer getalenteerde sopraan. Nora groeide op als kind van een Nederlandse moeder en een Syrische vader in Belgie. Als jong meisje volgde zij viool en gitaar aan de plaatselijke muziekacademie en werd zo gegrepen door de muziek. U zult haar zien schitteren onder begeleiding van het Barnevelds Philharmonisch Orkest. Dit Nieuwjaarsconcert is ook het laatste concert onder leiding van dirigent Jan Gerrit Adema. Tickts zijn à € 17,50 te reserveren via  www.schaffelaartheater.nl.