112

LUNTEREN Op de kruising van de Meulunterse Engweg met de Engweg in Lunteren is vrijdagavond rond 19.30 uur en scooterrijder gewond geraakt.
BARNEVELD Een felle brand, veroorzaakt door blikseminslag, zette ruim twee weken geleden in een mum van tijd een pluimveebedrijf aan de Donkervoorterweg in het buitengebied van Barneveld in lichterlaaie. Door snel optreden van de brandweer kon een klein deel gespaard worden. Maar de allernieuwste stal, nog maar zeven weken in gebruik, ging in...
Advertorial
BARNEVELD Fietsen is gezond. Toch hebben sportieve fietsers geregeld last van blessures. Een veelvoorkomende oorzaak is dat er (te) weinig aandacht is...
EDE Enkele tientallen personen hebben maandagavond een bijeenkomst bijgewoond ter nagedachtenis aan Shelley. De 22-jarige Edese kwam vorige week om het leven bij een geweldsincident in haar flatwoning aan de Jan Th. Tooroplaan. ,,Ze kwam door messteken om het leven", maakte de moeder van Shelley bekend in een toespraak.
LUNTEREN In een woning in Lunteren is in de nacht van zondag op maandag een inbraak gepleegd. Buurtbewoners waren alert en konden direct een van de verdachten aanhouden. 
Advertorial
BARNEVELD Je huidige hypotheek kan de nodige financiële onzekerheid met zich meebrengen. Gezien de historisch lage rente denk je misschien na over...
BARNEVELD Bij een vechtpartij aan de Anjelierstraat in Barneveld is zondagmiddag een man gewond geraakt.
KOOTWIJK Een vrouw is zaterdagmiddag in Kootwijk ernstig gewond geraakt door een trap van een paard. Dit gebeurde iets voor vijf uur aan de Brink. Behalve de ambulance en politie kwam ook de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse. 
Advertorial
BARNEVELD We weten het allemaal, bewegen is gezond. Juist nu in deze tijd van het vele thuiszitten. Onder het motto ‘willen is kunnen’ timmert Sportschool...
RENSWOUDE De politie kreeg vrijdagavond een melding dat er op de Van Arckelweg in Renswoude een man werd vastgehouden door inwoners. Het bleek om een verdachte van winkeldiefstal bij een plaatselijke supermarkt te gaan. Het incident gebeurde rond 19.15 uur. 
VOORTHUIZEN De brandweer van Voorthuizen is donderdag aan het einde van de ochtend gealarmeerd voor een gaslekkage op de Rubensstraat. Op de kruising met de Prinsenweg is tijdens werkzaamheden een gasleiding geraakt en deze is gaan 'spuiten'.
BARNEVELD De man die op 22 mei in Barneveld een 90-jarige vrouw beroofde van haar portemonnee is nog niet aangehouden. De politie heeft deze week camerabeelden openbaar gemaakt. De dader is een getinte man in de leeftijd van 50 tot 60 jaar.