112

VOORTHUIZEN De brandweer van Voorthuizen is zondagmiddag uitgerukt voor een woningbrand aan de Woudweg. De bewoners, een man, vouw en kind, bleven ongedeerd.
TERSCHUUR Een Poolse automobilist heeft zondagavond veel geluk gehad toen hij rond 22.35 uur de controle over zijn auto verloor en op de Hoevelakenseweg net buiten de bebouwde kom van Terschuur tegen een boom botste. ,,Een engeltje op zijn schouders", noemden de agenten ter plaatse het, toen bleek dat de man, na te zijn onderzocht door...
Advertorial
BARNEVELD Gezonde voeding. Daar hoort dagelijks een stukje fruit bij, vindt Arjan Klarenbeek. Daarin staat hij niet alleen, want ook tal van bedrijven en...
BARNEVELD In één van de aanleunwoningen van woonzorgcentrum Neboplus aan de Johan de Wittlaan in Barneveld is zondagmiddag brand ontstaan. Het vuur werd veroorzaakt door een droogautomaat. De bewoner is samen met een buurtbewoner door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis. 
LUNTEREN Bij een boerderij aan de Postweg in Lunteren is zaterdagmorgen een brand uitgebroken. Een landbouwmachine in een stal stond in brand. 
Advertorial
GARDEREN Plannen om thuis het interieur eens flink onder handen te nemen, toe aan een nieuwe eethoek of gewoon op zoek naar leuke woonaccessoires? Kom dan...
BARNEVELD Op de Burgemeester Kuntzelaan in Barneveld heeft vrijdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter.
TERSCHUUR Een automobiliste is vrijdagochtend rond half acht met zijn bestelbus in de sloot beland langs de snelweg A1, ter hoogte van Terschuur. De bestuurster raakte daarbij niet gewond. 
Advertorial
BARNEVELD Praat met Wilma van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld en je wordt direct enthousiast om in haar woonwinkel aan de slag te gaan. Met passie...
VOORTHUIZEN Op de Rijksweg in Voorthuizen ter hoogte van de rotonde met de Zelderseweg is donderdagavond de bestuurster van een personenauto licht gewond geraakt nadat zij achterop een stilstaande voorligger botste.
EDE Een tot nu toe onbekende bestuurder van een personenauto heeft dinsdagavond met zijn auto een ravage aangericht in Ede. Na de dollemansrit ging de man er te voet van door, zijn hevig beschadigde auto achterlatend op de weg. De politie ging meteen met veel eenheden op zoek naar de verdachte. 
BARNEVELD De brandweer van Barneveld heeft dinsdagavond een oefening gehouden bij het Oosterbos zwembad in Barneveld. Daarbij werden ook speciale chemiepakken uit de kast gehaald.