112

BARNEVELD De politie in Barneveld heeft in de nacht van zondag op maandag twee loslopende pony's van de weg gehaald. De dieren wandelden over de Valkseweg in Barneveld, via de ovatonde naar de middelbare school De Meerwaarde. Dit meldt het korps op Facebook.
VOORTHUIZEN Bij een eenzijdig ongeval op de Voortse Ring in Voorthuizen is zondagavond de bestuurder van een personenauto gewond geraakt. De man is met onder meer hoofd- en armletsel voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis.
Advertorial
BARNEVELD Terwijl de voorjaarszon volop schijnt, breng je waarschijnlijk veel tijd binnen door. Het is crisis: gezondheid is het allerbelangrijkst. Zit jij...
LUNTEREN De brandweer van De Valk werd zondagavond gealarmeerd voor een dakbrand bij een woonboerderij aan de Hoge Valkseweg in Lunteren. Kort daarop werd middelbrand gegeven en werd ook de tankwagen van Kootwijkerbroek opgeroepen. 
LUNTEREN Bij een woning aan de Hertenlaan in Lunteren is zondagmiddag door de sterke wind een deel van een dak losgeraakt. Het dakdeel is in de nok van het dak blijven hangen.
Advertorial
BARNEVELD Yours Accountancy verhuisde in augustus naar Barneveld en is sindsdien flink doorgegroeid. Tijd voor versterking. ,,De nieuwe assistent...
HARSKAMP De brandweer heeft zaterdagavond een loods bij een agrarisch bedrijf aan de Laarweg in Harskamp gecontroleerd af laten branden. De brand ontstond rond 21.45 uur, de oorzaak is nog niet bekend. In het pand lag onder meer gereedschap opgeslagen. Er stonden ook enkele gasflessen die tot ontploffing kwamen.
VOORTHUIZEN Bij een vrijstaande woning aan de Hoge Boeschoterweg in Voorthuizen heeft zaterdag aan het begin van de avond brand gewoed. 
Advertorial
VOORTHUIZEN Houtskeletbouw is volgens Harrie Overbeek van Presolid Home uit het Twentse Enter een bouwproces dat uitblinkt in degelijkheid, betrouwbaarheid...
VOORTHUIZEN Bij een vrijstaande woning aan de Hoge Boeschoterweg in Voorthuizen heeft zaterdag aan het begin van de avond brand gewoed. De brandweerkorpsen van Voorthuizen en Garderen en het rietteam van Kootwijkerbroek alsook de hoogwerker van Barneveld werden kort voor 19.00 uur gealarmeerd, omdat er rook uit de rieten kap van de woning...
LUNTEREN Langs het spoor tussen Barneveld en Lunteren, ter hoogte van de Mijllerweg, ontstond vrijdagmiddag rond 13.10 uur een bermbrand. Door het zachte weer en de wind zijn de bermen vrij droog, waardoor de vonkvorming bij het remmen van de trein de brand veroorzaakt heeft. 
BARNEVELD Een personenauto en een bestelbus met aanhanger zijn vrijdagochtend op de A30 geschaard en op de kop terechtgekomen. Dat gebeurde ter hoogte van het viaduct met de Nederwoudseweg. Het ongeluk leidde tot een flinke file op de A30.