Brand

STROE De brandweer van Voorthuizen is woensdagochtend uitgerukt voor een melding van een vrachtwagenbrand op de snelweg A1 ter hoogte van Stroe.
BARNEVELD De brandweer is maandagmiddag uitgerukt voor een buitenbrand aan het Torenplein in Barneveld. Ter plaatse bleek op het terras van een restaurant aan het Torenplein rook uit een boom te komen. De brandweer heeft de brand eerst proberen te blussen. Toen dit niet lukte, is besloten om de boom om te zagen om op die manier bij de...
Advertorial
BARNEVELD Fietsen is gezond. Toch hebben sportieve fietsers geregeld last van blessures. Een veelvoorkomende oorzaak is dat er (te) weinig aandacht is...
BARNEVELD Tijdens een barbecue aan de Christiaan Huygenslaan in Barneveld is zondagmiddag door nog onbekende oorzaak een gasfles in brand gevlogen. De brandweer rukte rond 17.20 uur uit. Aanwezigen en buurtgenoten moesten om veiligheidsredenen de tuinen verlaten en op straat de situatie afwachten.
VOORTHUIZEN Een chalet op Camping Ackersate aan de Harremaatweg in Voorthuizen heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag schade opgelopen nadat de bliksem was ingeslagen. Dat gebeurde rond  02.00 uur.
Advertorial
BARNEVELD Je huidige hypotheek kan de nodige financiële onzekerheid met zich meebrengen. Gezien de historisch lage rente denk je misschien na over...
BARNEVELD Een felle brand heeft afgelopen nacht vier stallen verwoest van een pluimveebedrijf aan de Donkervoorterweg in het buitengebied van Barneveld. 
BARNEVELD Tijdens het noodweer dat afgelopen nacht over Barneveld trok, is de bliksem ingeslagen in het dak van een woning aan de Copernicusstraat in Barneveld.
Advertorial
BARNEVELD We weten het allemaal, bewegen is gezond. Juist nu in deze tijd van het vele thuiszitten. Onder het motto ‘willen is kunnen’ timmert Sportschool...
LUNTEREN Aan de Barneveldseweg in Lunteren heeft zaterdagmiddag rond 17:40 uur een flinke bermbrand gewoed. De brandweer heeft het vuur snel onder controle kunnen krijgen. 
EDE Een autobrand aan de Lucas de Kockstraat in Ede was in de nacht van zaterdag op zondag snel onder controle. De brand, die rond 3.25 uur gemeld werd, begon aan de achterzijde. Brandstichting lijkt de oorzaak, maar onderzoek moet dit officieel uitwijzen.
TERSCHUUR Een busje is dinsdagavond volledig door brand verwoest. Dat gebeurde op parkeerplaats Uilengoor langs de A1 bij Terschuur. Politie en Rijkswaterstaat sloten in verband met de voertuigbrand de parkeerplaats af.