Ongeval

LUNTEREN Op de Dorpsstraat in Lunteren is maandagmiddag rond 16.55 uur een fietser gewond geraakt. In eerste instantie werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die bleek al snel niet nodig te zijn.
BARNEVELD Veel schade maar gelukkig geen gewonden nadat een bestelbus op de Zelderseweg in Barneveld in een flauwe bocht met de rechter voorzijde op een boom botste. De bestuurder is door de gealarmeerde ambulance-medewerkers onderzocht maar had geen letsel opgelopen.
Advertorial
BARNEVELD "Een échte vakman", vindt Daan Deij, "is iemand die zijn eigen kraan beheerst, en ondertussen inspeelt op wat er om hem heen gebeurt." Daarmee...
LUNTEREN Op de Westzoom in Lunteren is zaterdag omstreeks 19.00 uur een auto van de weg geraakt en in de sloot beland, doordat de bestuurder werd verblind door het licht van een tegenligger.
LUNTEREN Bij een eenzijdig ongeval op de Meulunterseweg in Lunteren is maandagavond een auto over de kop geslagen. De twee inzittenden van de personenauto bleven ongedeerd.
Advertorial
KOOTWIJKERBROEK Tien jaar geleden begon Bea van Lagen in haar geboortedorp haar eigen drogisterij en parfumerie. Om dat jubileum niet ongemerkt voorbij te...
RENSWOUDE Bij het spoor aan de Schalm in Renswoude heeft maandag iets voor het middaguur een aanrijding tussen een trein en een auto plaatsgevonden. De bestuurder van de auto, een man, heeft het ongeval niet overleefd. 
BARNEVELD De bestuurder van een kleine bestelwagen heeft maandagochtend een nat pak en een zwaar beschadigde auto overgehouden nadat de man de controle over zijn voertuig verloor en op de zijkant in een naast de weg gelegen sloot belandde.
Advertorial
BARNEVELD Praat met Wilma van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld en je wordt direct enthousiast om in haar woonwinkel aan de slag te gaan. Met passie...
STROE Door een flinke aanrijding op snelweg A1 bij Stroe is zaterdagavond een deel van de snelweg afgesloten geweest. 
TERSCHUUR Op de A1 tussen Barneveld en knooppunt Hoevelaken is woensdagmiddag een kop- staartaanrijding gebeurd tussen meerdere auto's. Door het ongeval tussen zes auto's werden beide rijbanen afgesloten voor verkeer.
VOORTHUIZEN Op de Rijksweg in Voorthuizen heeft dinsdagmorgen rond 09.30 uur een kop-staart botsing plaatsgevonden. Twee personenauto's waren hierbij betrokken.