Ongeval

SCHERPENZEEL Bij een ernstig ongeval in Zuid-Duitsland zijn zondagochtend twee leden van een Scherpenzeels gezin om het leven gekomen. Het gaat om de 43-jarige vader en zijn vierjarige dochter. De 39-jarige moeder en twee kinderen van 11 en 12 jaar oud raakten ernstig gewond.

SCHERPENZEEL Het tragische ongeluk op een snelweg in Duitsland dat zondagochtend vroeg het leven kostte aan een vader en zijn 4-jarige dochter uit Scherpenzeel, gebeurde nadat de moeder van het gezin een herseninfarct kreeg achter het stuur. Dat laat uitvaartverzorger Simone Beijer weten. 

Advertorial
BARNEVELD Fietsen is gezond. Toch hebben sportieve fietsers geregeld last van blessures. Een veelvoorkomende oorzaak is dat er (te) weinig aandacht is...

KOOTWIJKERBROEK In de bekende s-bochten op de Wesselseweg tussen Kootwijkerbroek en Barneveld is vrijdagmiddag een auto in de sloot beland.

KOOTWIJKERBROEK In de bekende s-bochten op de Wesselseweg tussen Kootwijkerbroek en Barneveld is vrijdagmiddag een auto in de sloot beland.

Advertorial
BARNEVELD Je huidige hypotheek kan de nodige financiële onzekerheid met zich meebrengen. Gezien de historisch lage rente denk je misschien na over...

LUNTEREN Bij een ongeval tussen twee personenauto's op de Kruisbeekweg in Lunteren zijn zondagochtend twee personen gewond geraakt.

VOORTHUIZEN/NIJKERK Een 18-jarige automobilist uit Putten is zaterdagavond met zijn auto op de kop terechtgekomen in de sloot langs de Deuverdenseweg, tussen Voorthuizen en Nijkerk. De beginnend bestuurder was onder de invloed van alcohol. Op de kruising met de Eerste Kruishaarseweg ging het rond 20.15 uur mis. De bestuurder reed bij de T...

Advertorial
BARNEVELD We weten het allemaal, bewegen is gezond. Juist nu in deze tijd van het vele thuiszitten. Onder het motto ‘willen is kunnen’ timmert Sportschool...

TERSCHUUR Op de snelweg A1 ter hoogte van Terschuur zijn zondagmiddag meerdere gewonden gevallen bij een kop-staartbotsing.

LUNTEREN Bij een ongeval op de kruising van de Postweg met de Renswoudsestraatweg in Lunteren is zaterdag aan het einde van de middag een scooterrijdster gewond geraakt.