Overig

BARNEVELD Rijkswaterstaat (RWS) heeft voorlopig geen plannen om extra maatregelen te treffen ter hoogte van de uitvoegstrook van snelweg A1 naar A30 bij Barneveld. ,,Meer dan waarschuwen kunnen we nu namelijk niet doen, automobilisten zullen zich vooral aan de snelheid moeten houden.''
LUNTEREN  Aan de Beukenlaan in Lunteren heeft de brandweer van Lunteren een boom die op vallen stond omgezaagd. De boom was door de harde wind van storm Ellen scheef komen te staan.
Advertorial
BARNEVELD Negen jaar geleden startte Gerrit Boone (31) vanuit het ouderlijk huis in Kootwijkerbroek met Boone IT. Inmiddels is een modern pand in Barneveld...
BARNEVELD De politie heeft vrijdagavond een 40-jarige Barnevelder aangehouden na een conflict bij supermarkt Lidl aan de Oldenbarnevelderweg. 
WEKEROM Woonzorgcentrum Wicherumloo in Wekerom hield donderdagavond een grote brandoefening, in samenwerking met de brandweerkorpsen van De Valk en Harskamp. Ook de EHBO-vereniging Wekerom-Harskamp-Otterlo en de BHV's van het woonzorgcentrum werden ruim betrokken bij het grootschalige 'incident'.
Advertorial
BARNEVELD Ondernemers opgelet. Medio maart verschijnt De Etalage, een magazine vol verhalen over bedrijven uit de regio. Wat heb jij te melden aan meer dan...
BARNEVELD In de gemeente Barneveld zijn vorig jaar 64 jongeren naar Halt verwezen na een overtreding. Dat is een daling van 9 procent ten opzichte van 2018, toen 70 jongeren naar Halt moesten.
LUNTEREN Aan de Edeseweg in Lunteren is woensdagmiddag 19 februari een boom omgevallen tijdens herstelwerkzaamheden aan de waterleiding. Die werkzaamheden waren noodzakelijk als gevolg van een breuk aan de waterleiding.
Advertorial
BARNEVELD Biedt een VMBO-opleiding nog voldoende mogelijkheden in een samenleving die steeds complexer wordt? Zeker, vinden drie oud-leerlingen van De...
BARNEVELD De bemanning van de hoogwerker van de brandweer Barneveld is zondagmiddag in actie gekomen voor een loszittende dakrand bij een woning in het centrum van Barneveld.
VOORTHUIZEN Een boom is zondag 16 februari rond 11.00 uur omgewaaid en tegen de zijkant van een hoekwoning aan de Steenkamp in Voorthuizen gevallen. De brandweer werd opgeroepen om te helpen de boom weg te halen. Er is geen schade ontstaan en er raakte niemand gewond. 
BARNEVELD Huishoudens in meer dan veertig straten rond de Lange Voren en Barnseweg in Barneveld werden maandagochtend getroffen door een stroomstoring. Het ging om delen van de postcodegebieden 3771, 3772 en 3773. De getroffen inwoners werden in de loop van de morgen weer voorzien van stroom.