Sport

BARNEVELD De Barneveldse hockeymannen wisten gisteren het derde competitieduel met een 2-3 winst naar zich toe te trekken. Het was de eerste zege in een uitduel tegen Zevenaar sinds vele jaren. Eenvoudig was het niet, het werd een zenuwslopende wedstrijd.
VOORTHUIZEN Met ongekend vertoon van macht heeft Spirit opnieuw een driepunter bij kunnen schrijven. GKV werd maar liefst 11-27 aan de kant geschoven. Dit leidde tot grote tevredenheid bij Spirit-trainer Ferry Hakstege: ,,We waren werkelijk van begin tot eind heer en meester en hadden maar liefst 78 schoten in de eerste helft. Dat is werkelijk...
Advertorial
BARNEVELD De tijd nemen: niet alleen voor de uitvaart, maar ook om het verlies van een geliefde te verwerken. Daarvoor staat Infina, dat oneindigheid...
BARNEVELD ,,We hebben heel overtuigend gewonnen én gespeeld. Daar kan ik dus alleen maar tevreden over zijn." ODIK-coach Hugo van Woudenberg was een content mens na afloop van de tweestrijd met De Parabool die met 26-11 in winst werd omgezet. ,,Eigenlijk was het bij rust al gespeeld", aldus de Barnevelder. ,,Toen stonden we namelijk al met 14...
TERSCHUUR De korfbalderby in Terschuur tussen Revival en DWS is in een 13-13 gelijkspel geeindigd. Na een enigszins matige eerste helft die op slechts 4-4 werd afgesloten, werden er uiteindelijk toch nog 26 treffers genoteerd, eerlijk verdeeld over beide teams.
Advertorial
BARNEVELD Collins Chiropractie heeft geïnvesteerd in geavanceerde apparatuur om pijnklachten nog sneller te kunnen detecteren en te verhelpen.
VEENHUIZERVELD Een sterker Rood Wit wist in Hoevelaken niet te scoren. Dat lukte Hoevelaken in de 72e minuut wel een keer, zodat Rood Wit het seizoen begon met een 1-0 nederlaag.
STROE Stroe had achterin een verdedigingsmuur opgetrokken en probeerde al counterend tot succes te komen. Dat lukte, want met 2-3 nam Stroe de punten mee naar huis.
Advertorial
BARNEVELD Ga nu met met korting naar kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn. Hier vind je meer dan zestig attracties voor kinderen tot en met tien jaar.
TERSCHUUR Terschuurse Boys opende het seizoen goed. Het kwam tegen een sterker Zeewolde voor de rust op een 0-1 voorsprong. Die voorsprong werd in de tweede helft verdubbeld, waarna pas vlak voor het eindsignaal de 1-2 viel. Zeewolde liet daarna de kans op de gelijkmaker liggen door een penalty te missen.
BARNEVELD Barneveld had in de eerste helft een halfuur lang het middenveld in handen en ging met een 1-0 voorsprong de rust in. In de tweede helft nam EFC het middenveld in handen en kon Barneveld er niets meer tegenover stellen. Met een half dozijn treffers nam EFC de drie punten mee naar Ermelo.
GARDEREN In een matige wedstrijd zette Veluwse Boys in de tweede helft een 1-2 achterstand bij de rust om in een 3-2 overwinning.