Sport

BARNEVELD In de voorlaatste wedstrijd voor de winterstop moesten de hockeyers van Barneveld genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel tegen Leeuwarden. Barneveld verzuimde daarmee verder afstand van Leeuwarden, de nummer 11, te nemen. De marge blijft vooralsnog zeven punten.
VOORTHUIZEN In de vijfde ronde van de Gelderse Hoofdklasse waren de dammers van Dam Vereniging Voorthuizen (DVV) niet opgewassen tegen het jeugdige WSDV Wageningen. De kampioen van vorig jaar was een maatje te groot voor de Voorthuizenaren waardoor zij nog steeds op nul punten staan; 11-5.
Advertorial
BARNEVELD Gezonde voeding. Daar hoort dagelijks een stukje fruit bij, vindt Arjan Klarenbeek. Daarin staat hij niet alleen, want ook tal van bedrijven en...
BARNEVELD SDV Barneveld is uitgeschakeld in het bekertoernooi. In Druten kwam de eersteklasser niet voorbij zondagtweedeklasser DIO'30. Na 90 minuten stond het nog 0-0 en moesten strafschoppen beslissen wie door zou gaan naar de derde ronde. Bij de Barnevelders misten Luuc Knul, Ricardo Mengerink en Lesley de Vette.
VOORTHUIZEN SDS kon het net niet bolwerken tegen een sterk Nuovo. De huidige nummer 3 van de ranglijst had het niet makkelijk tegen de Voorthuizense dames die steeds beter in de wedstrijd kwamen, maar uiteindelijk toch met 3-1 de winst aan Nuovo moesten laten.
Advertorial
GARDEREN Plannen om thuis het interieur eens flink onder handen te nemen, toe aan een nieuwe eethoek of gewoon op zoek naar leuke woonaccessoires? Kom dan...
VOORTHUIZEN In een leuke pot volleybal verloor SDS de vijfsetter tegen Hellas uit Nunspeet. De thuisploeg bleek net iets sterker en won het duel dan ook verdiend met 3-2. 'Al jaren zijn we aan elkaar gewaagd en vaak leidt tot spannende wedstrijden en dat was ditmaal niet anders', zo zag Anton Mulderij vanaf de zijlijn. 
BARNEVELD In een spannende wedstrijd met veel publiek is SSS er niet in geslaagd voor een verrassing te zorgen. Tornado Geesteren won in eigen huis met 3-1, maar SSS was nauwelijks de mindere ploeg, maar verzuimde op de beslissende momenten de punten te pakken.
Advertorial
BARNEVELD Praat met Wilma van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld en je wordt direct enthousiast om in haar woonwinkel aan de slag te gaan. Met passie...
Barnevelders gaan keihard onderuit tegen Sliedrecht Sport
TERSCHUUR Een beter voetballend Terschuurse Boys keek in Swifterband bij de rust al tegen een 2-0 achterstand aan tegen een fysiek sterker Swift. Die achterstand kon na de hervatting niet meer goed gemaakt worden en met een 3-0 nederlaag was het bekeravontuur voor Terschuurse Boys ten einde.
EDERVEEN Het bekeravontuur voor Advendo'57 is afgelopen. Zaterdag werd bij zondagvierdeklasser SCE verloren. Op sportpark Lindenholt in Nijmegen werd het 1-0.