Deel je nieuws

Kringloopschuur open

Het kringloopschuurtje aan de Luntersekade 10, 6744 PH te Ederveen is op zaterdag 5 oktober weer geopend. Tussen 10.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom. Er is van alles te koop. Het is ook mogelijk deze ochtend bruikbare spullen in te leveren. Koffie en thee staan klaar.

Zing mee met HdS op Nationale Ouderendag

D.V. 4 oktober viert Nederland de ‘nationale ouderendag’. HdS zorg wil dit graag samen met u vieren. Speciaal voor deze dag is er een projectkoor o.l.v. dirigent Wim de Graaf, samengesteld door medewerksters van HdS zorg.

Job, de moeite waard!

Jongerendienst NGK De Ontmoeting

Nog even nagenieten..

Na een stralend corsoweekend in Voorthuizen plaatsten de bouwers van de Floraliawagens deze in de eigen wijk. Vrijdag wordt begonnen met afbreken, tot die tijd zijn op verschillende plekken in het dorp de wagens nog te bewonderen.

Van den Hengel FD&B verzorgt nieuwe tenue's Achterveld MO15-1

Van den Hengel FD&B (Financiele Diensten & Belastingen) heeft de meiden van S.V. Achterveld MO15-1 voorzien van prachtige nieuwe tenue's! In deze flitsende tenue's wisten de meiden in een leuke en sportieve competitiewedstrijd tegen Schalkwijk MO15-2 ook nog eens te winnen met 5-0!

150 jaar Rode Kruis, afdeling Barneveld

Jubileumjaar 2020 In 2020 bestaat het Rode Kruis Barneveld 150 jaar. 21 augustus 1870 kwamen 18 dames bijeen om te “beraadslagen over het lenigen van het leed ontstaan in oorlogen”. Zij vormden al gauw het “Hulp Comité Barneveld van de Vereeniging het Roode Kruis”.

Wat een schik zo'n laatste keer deze zomer in zwembad

Jarno Lidia Justus en Jefta Ploeg gezellig samen met Julian Gerben en Mariska Groeneveld in het zwembad maar dan vol met badschuim .. wat een pret!!

Avondwandeling langs de Grebbelinie

Op dinsdag 1 oktober a.s. organiseren de vrijwilligers van de Stichting “Grebbelinie in het vizier” voor de laatste keer dit seizoen een avondwandeling langs delen van de Grebbelinie. Vanaf april hebben deze avondwandelingen plaats gevonden op iedere eerste dinsdag van de maand.

Verkoping en rommelmarkt

Grote verkoping voor het goede doel. Aanbod: tweedehands kleding, etenswaren, boeken, speelgoed enz. Veel activiteiten voor de kinderen, zoals springkussen en minigraver. Tijdens uw bezoek kunt u uw auto professioneel laten wassen.

Supervisie familieopstellingen

Supervisie familieopstellingen op vrijdag 4 oktober in het werkatelier, van 10- 13.00 uur voor begeleiders, coaches in allerlei sectoren, die elementen van het opstellingenwerk al enigszins toepassen.

Pagina's