Deel je nieuws

Kinderboerderij Scherpenzeel opgericht

Op donderdag 2 juli was het zover: Stichting Kinderboerderij Scherpenzeel is officieel opgericht. Op de foto zet voorzitter Robert Tiesing zijn handtekening. De stichting heeft als doel het realiseren van een kinderboerderij voor de hele gemeenschap.

Open buitenrepetitie Harmonie

Het Barnevelds Philharmonisch Orkest repeteert maandag 6 en 13 juli 2020 buiten. Het orkest speelt sinds dit weer mag in kleine groepen los van elkaar. Maar de wens om weer eens als geheel orkest samen te repeteren is groot. Gelukkig heeft Barneveld buiten voldoende ruimte.

11 juli Proeflesdag Muziekschool Barneveld

Op zaterdag 11 juli is het Proeflesdag bij Muziekschool Barneveld. Op deze dag kan iedereen die kennis wil maken met muziekles een gratis proefles van 20 minuten reserveren. Kinderen en volwassenen zijn welkom om één of meerdere instrumenten of zang uit te proberen.

Hobbymarkt

Aanstaande zaterdag, 4 juli, is het weer zover. Er zijn weer veel mooie artikelen uitgestald en aantrekkelijk geprijsd. Nieuw op de verkoopzolder is tweedehands gereedschap, ook electrisch.

Musical 'Check dit dan'

Voor de kinderen van groep 7/8 van OBS De Regenboog in Voorthuizen was dit schooljaar, net als voor vele kinderen, een bijzonder jaar. Het Corona virus heeft voor deze groep zowel voor, als nadelen gehad.

Amivedi, registratie vermiste en gevonden huisdieren

Vermist in Barneveld: Lichtrode kater (Livngstonestraat), groen/oranje Agapornis Woezel (Wildforster)

Vermist in Zwartebroek: Zwarte kater, iets wit op bef Loki (Leemweg)

Gevonden in Barneveld: Cypers/bruin/witte kat (Nederwoudseweg), Cypers/grijs/witte kat (A30)

Lekker modderen bij peutergroep De Bron

Op deze nationale modderdag wordt er ook bij ons op  basisschool De Bron in de peutergroep met modder gespeeld. we werken over het boek 'Wij gaan op berenjacht' dus het paste bij ons perfect in het thema! We hebben het gemaakt met verf, maar ook lekker buiten met water en zand! 

 

Inzameling voor Voedselbank op zaterdag 4 juli

Op dit moment zijn er in Barneveld ongeveer 110 gezinnen elke week afhankelijk van de Voedselbank voor een levensmiddelenpakket. Inclusief kinderen gaat het dan om ruim 350 personen.

Grandcafé NAH

Gezellig avondje uit voor volwassenen met hersenletsel: loop binnen!

Verkoop voor het goede doel

Op zaterdag 4 juli houdt de Kerkpleinmarkt een verkoop voor het goede doel aan de Van Zuijlen van Nieveltlaan 58 in Barneveld.

Pagina's