Deel je nieuws

HCC SR Academie present Wat is de Cloud

HCC Seniorenacademie presenteert op donderdag middag 6 februari a.s. , 13:30 - 15:30 "Wat is de Cloud? " Locatie Veluwehal.

Zijn uw kledingkasten weer opgeruimd?

Lever uw goede en gedragen kleding in voor ontwikkelingsprojecten, werkgelegenheid en hergebruik. Door uw kleding naar een inzamelpunt van Kom over en help te brengen kunt u verschil maken in de levens van kwetsbare gezinnen in Oekraïne! Kijk ook op de website: www.komoverenhelp.nl/kleding  

Die Original Fenntaler Musikanten

Op zaterdag 8 februari a.s. geeft de Egerländerkapel “Die Original Fenntaler Musikanten” een afscheidsconcert met als titel “Ein Böhmisches Dankeschön” in zaal ’t Podium in Renswoude. Met dit concert komt er na 18 jaar een einde aan deze succesvolle kapel uit Veenendaal.

Open dag nieuwbouw Ds. J. Fraanjeschool

Na de kerstvakantie hebben we een nieuw schoolgebouw betrokken, dat afgelopen woensdag officieel geopend werd. U wordt van harte uitgenodigd om op zaterdag 25 januari tussen 13.00 en 15.00 uur het nieuwe schoolgebouw te komen bekijken.

ProCafé over duurzaam wonen

Op 28 januari aanstaande houdt Pro’98 een ProCafé over duurzaam wonen. U krijgt informatie over wat duurzaam wonen inhoudt en wat u zelf kunt doen om dat te realiseren. Het leuke is dat u dit niet alleen voor het klimaat doet, maar ook voor uzelf.

Ledenvergadering Imkervereniging ”De Baker

Geachte leden en belangstellenden van “De Bakermat”,

Rookworstenactie voor Anneke in Suriname


We hopen  deze maand een rookworstactie te houden.
Want in deze periode van het jaar is een stamppot met rookworst toch overheerlijk.
U kunt op verschillende manieren uw bestelling doorgeven.

Huisdamtoernooi Dam Vereniging Voorthuizen

Dam Vereniging Voorthuizen (DVV) organiseert dinsdag 4 februari 2020 dit seizoen voor de tweede keer het huisdamtoernooi.

Ex-inbreker in uw wijk!

Het Wijkplatform Barneveld Noord-Oost organiseert een anti-inbraak informatieavond. Op maandag 10 februari 2020 zal ex-inbreker Evert Jansen u tips geven om inbraak te voorkomen. Aanvang 20uur. Locatie: Zandbergschool, Weth. Zandbergenlaan 20, Barneveld.

Korte muziekcursussen bij Muziekschool Barneveld

Binnenkort gaan er weer verschillende korte cursussen van start bij Muziekschool Barneveld. Er is keuze uit Muziek op schoot, Muzieksafari, Popsafari, Ukelele voor beginners en Digitaal muziek maken met Ableton. Op www.muziekschoolbarneveld.nl staat alle informatie en kunt u inschrijven.

Pagina's