• Ivar Bralts
  • Goochelaarjoost.nl

Deze acts treden op tijdens de Samen Sterk Oranjetoer

BARNEVELD De organisatie van de Oranjetoer heeft meerdere acts gestrikt. Hun optredens zijn live te volgen via Barneveldsekrant.nl


11.25: Lucas van Middendorp
Het is inmiddels alweer 6 jaar geleden dat Lucas van Middendorp begon als pianoleerling bij Muziekschool De Weergave, waar hij les kreeg van Pieter Faasse. Maandag laat Lucas op de piano een greep horen uit zijn opgebouwde repertoire.


11.55: Sierk Krol en Wilbert Margé
Deze mannen hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de muziekwereld en geven maandag een bijzonder concert. Sierk Krol is onder meer bekend van Choir4Hope.


12.10: Garrit en Heintje
Ze zijn wereldberoemd in Kootwijkerbroek en staan te popelen om hun humoristische act ook op Koningsdag op te voeren.


13.00: Nobuts
Ook de mannen van Nobuts treden maandag graag op. ,,Sinds de lockdown hebben we geen muziek meer kunnen maken'', vertelt Nico Knibbe. ,,We hebben wel online ideetjes voor nieuwe nummers uitgewisseld, maar de magie van samen muziekmaken is er dan niet. Alleen daarom al kijken we enorm uit naar Koningsdag.''


13.20: Jonathan Hoekstra
Jonathan Hoekstra groeide op in Barneveld en woont tegenwoordig in Voorthuizen. Als pianist speelt hij onder meer klassieke muziek en geestelijke muziek. Maandag treedt hij op in de open lucht.


13.35: Goochelaar Joost
Als familiegoochelaar treedt Joost honderden keren per jaar op. De optredens zijn gericht op kinderen en hun ouders en zitten vol humor, interactie en natuurlijk de nodige goocheltrucs. Wat heeft hij in petto voor Koningsdag?


14.05: Feikje Douwina en Kevin
Feikje Douwina uit Voorthuizen doet niets liever dan de hele dag muziek maken. Op Koningsdag brengt ze samen met Kevin meerdere nummers live ten gehore, waaronder haar nieuwste single Smoke & Mirrors.


14.40: Moon Spark
Monique Timmermans deed ooit mee aan The Voice en treedt tegenwoordig op door heel Nederland. Haar artiestennaam is Moon Spark. ,,Op deze bijzondere Koningsdag blijf ik thuis in Barneveld en hoop ik op deze manier toch wat te kunnen bijdragen aan ons grote nationale feest!''

  
15.15: Pieter Faasse, Sarah Huijser en Rhodé Bakker
Sarah Huijser en Rhodé Bakker zongen al heel wat keren in Studio De Weergave bij de opnames van diverse cd's. Maandag zingen ze live, begeleid door Pieter Faasse op de piano.


15.40: Tim van Leijenhorst
Hij was al meerdere keren op tv te zien, toert door Nederland en is onder meer bekend van Gelderpop. Op Koningsdag brengt deze Nijkerkse zanger het Nederlandse lied ten gehore.


16.00: Ivar Bralts
Hij trad met de Toppers meerdere keren op in een uitverkochte Johan Cruijff Arena en toert normaal gesproken met zijn formatie isaxbonvineas door Europa. Op Koningsdag verzorgt deze Barnevelder de spetterende slotact van de Oranjetour.