• ...
  • Dejan Videnovic

Barneveldse Krant zoekt modellen voor fotoshoot in trouwjurk of trouwpak

BARNEVELD Wil jij heel graag trouwen, maar is het aanzoek nog steeds niet gekomen? Heb je inspiratie nodig voor een trouwjurk of trouwpak? Of ben jij al getrouwd en wil je graag nog een keer trouwkleding passen? De Barneveldse Krant zoekt twee modellen voor een professionele fotoshoot in trouwkleding.

De foto's verschijnen begin oktober in de trouwspecial van de Barneveldse Krant, zowel in de krant als online. In totaal zijn er twee fotoshoots: één met een vrouwelijk model en één met een man. De shoots vinden afzonderlijk van elkaar plaats. De modellen mogen de foto's na afloop houden als aandenken. 
 
FOTOSHOOT BIJ THE NEW BRIDE Ons vrouwelijke model gaat op bezoek bij The New Bride in Barneveld. In welke jurk sta jij stralend voor de spiegel? Je familie en vrienden mogen dit speciale moment niet missen, dus neem er gezellig drie mee. Om deze ervaring vast te leggen schieten we een aantal memorabele plaatjes.
 
FOTOSHOOT BIJ BOSSENBROEK MAN Bossenbroek Man in Voorthuizen zorgt ervoor dat jij in het beste trouwpak op de foto staat. We passen pakken in allerlei vormen en maten, totdat jij vol zelfvertrouwen voor de camera staat. We maken er een feestje van met drie familieleden of vrienden.
 
MELD JE AAN ALS MODEL Alle volwassenen in het verspreidingsgebied van de Barneveldse Krant komen in aanmerking als model. Interesse? Vertel in een korte mail naar barneveldsekrant@bdu.nl waarom jij de geschikte kandidaat bent. Aanmelden kan tot en met vrijdag. De winnaars worden volgende week bekendgemaakt. Ze worden bepaald op basis van loting.