• Je vindt er het grootste springkussen van Europa!

  MNH
 • Op zaterdag 10 december vindt het open huis van de Midden Nederland Hallen plaats.

  MNH
 • Kinderen kunnen de cast van Biba Boerderij ontmoeten

  MNH
 • Ook zijn er racegames te spelen.

  MNH
 • Voor jongeren is er een chillroom met vr-experience.

  MNH
 • Elk uur vinden er kindershows plaats, o.a. van Ernst, Bobby & De Rest

  MNH

Vuurwerk, megaspringkussen en tv-helden in Barneveld

BARNEVELD Het grootste springkussen van Europa, een twintig meter hoog reuzenrad, kindershows van onder andere Ernst, Bobbie & de Rest en een vuurwerkshow. Timo Kruft pakt zaterdag 10 december flink uit voor de open dag van zijn Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 17.00 uur kennismaken met het nieuwe evenementencomplex, dat een vloeroppervlak van 10.000 m2 heeft. Tijdens rondleidingen kunnen bezoekers een kijkje nemen in alle ruimtes en tussendoor worden ze getrakteerd op festival food, optredens van singersongwriters en drankjes. De toegang is gratis, net als het parkeren.

,,Straks vinden hier tal van grote evenementen plaats, maar de Midden Nederland Hallen zijn ook een beetje van Barneveld. Het complex heeft tevens een maatschappelijk functie. Het is de opvolger van de Martkhal en daarom willen we alle inwoners de kans geven om als eerste binnen te kijken en trakteren we op een spectaculair programma", vertelt initiatiefnemer Timo Kruft.

OPBLAASJUNGLE Eyecatcher tijdens het open huis is onbetwist 'Big Mama', het grootste springkussen van Europa. Er passen maar liefst 300 kinderen tegelijk in deze gigantische en vrolijke opblaasjungle, vol glijbanen, klimtorens en obstakels. Het springkussen is 40 bij 20 meter groot en weegt 4.000 kilo en komt te staan in de expohal.

TV-HELDEN Verspreid door de Midden Nederland Hallen vinden bovendien elk heel uur diverse kindershows plaats. Zo komen Ernst, Bobbie & De Rest optreden en zie je de tv-helden van Chloé's Toverkast, Wielen van de Bus en Bibaboerderij. Buiten biedt het reuzenrad een prachtig uitzicht over het hele complex. Ook kan je de hele dag cup cakes versieren in het evenementencomplex.

Voor oudere kinderen is er de Spiderbasejump, een attractie van negen meter hoog waar je een spectaculaire vrije val in kunt maken. Ook kunnen zij terecht in een chillroom met VJ op een groot scherm, racegames en een virtual reality experience. Spectaculaire afsluiting van het open huis is een grote vuurwerkshow om 17.00 uur.

De Midden Nederland Hallen zijn gevestigd aan de Thorbeckelaan 123 in Barneveld, bij de oprit naar de A30.