• De klassiekers van Classic Cars Barneveld.

    Hans Wijnveen

[advertorial] Te huur: klassieke auto's voor trouwerijen of 'gewoon' een dagje rijden

BARNEVELD Sinds kort is Barneveld een autoverhuurbedrijf rijker: Classic Cars Barneveld. Zoals de naam al zegt, een verhuurbedrijf voor klassieke auto’s van 40 jaar en ouder. Voorlopig kan men kiezen uit vijf verschillende auto’s. Sommige mag men zelf rijden, anderen worden met chauffeur gehuurd.

Een ‘uit de hand gelopen hobby’, zo zou je het kunnen noemen. De auto’s van CCB zijn auto’s uit de privéverzameling van een liefhebber. Deze is in de loop der jaren opgebouwd. De collectie is zeer uiteenlopend: van de kleinere sportieve tot de grotere luxe klassiekers.

De komende jaren zal de verzameling verder uitgebreid worden. Dit najaar hopen we de eerste toevoeging al te doen! Wel zal het altijd een mix blijven van klein, leuk, sportief, luxe en groot.

BRUILOFTEN Vorig jaar is het plan ontstaan om deze auto’s te gaan verhuren voor bruiloften. Er is toch niets leuker dan een bijdrage leveren aan de mooiste dag uit het leven van een verliefd stel?! Daarnaast willen we de auto’s gaan verhuren voor een gezellig dagje toeren. Want het genot van het oldtimergevoel, willen we graag met meer mensen delen.

Ook een klassieker huren voor een gala is mogelijk. Hebben jullie binnenkort een gala of eindfeest? En willen jullie daar een spetterende entree maken? Dit garanderen we in één van onze klassiekers. Eventueel een weekend een klassieker huren is ook mogelijk.

VIJF KEER FLINKE KORTING Omdat we in het voorjaar het plan even in de koelkast moesten zetten, zijn we nu begin juli gestart. Op een moment dat ook trouwerijen met meer gasten weer toegestaan zijn. Aangezien we nieuw zijn, hebben we een leuke actie. Het eerste stel dat een specifieke auto wil huren, krijgt 50% korting op de huurprijs. Voorwaarde is wel dat wij de trouwfoto’s op onze website mogen plaatsen. Kortom: 5 stellen kunnen uiteindelijk hun droomauto huren voor slechts de helft! Per auto één stel.

CHAUFFEURS GEZOCHT Ook zoeken we gepensioneerde mensen in de omgeving van Barneveld die het leuk zouden vinden om de auto’s klaar te zetten voor de verhuur, maar ook om te rijden met de klassiekers die alleen met chauffeur verhuurd worden. Natuurlijk tegen vergoeding. Via ons mailadres info@classiccarsbarneveld.nl kunt u zich aanmelden. Wij nemen dan binnenkort contact met u op.

MEER INFORMATIE Op onze website www.classiccarsbarneveld.nl is alle informatie terug te vinden en kunt u op de verhuurkalender uw droomklassieker reserveren.