• Nanette de Jong Fotografie
  • ..
  • ..
  • ..

[Specialist] Zo haal je de zomer in huis

BARNEVELD Het is zomer! Nu we niet massaal op vakantie gaan, halen we de zomer in huis. Want als jij niet naar de tropen gaat, komen de tropen toch gewoon naar jou?

Wij helpen je graag aan een interieur met veel kleur, groen en patronen. Inspiratie nodig? Wat dacht je van apen en luipaarden, tropische bloemen en tafels in de vorm van palmbomen: in deze zomerse woonstijl is niets te gek! Mix en match verschillende blikvangers voor een speels en exotisch geheel.

TROPISCH PARADIJS Tropische prints, kleurrijke bloemen, exotische dieren en een explosie van kleuren en materialen: de zomerstijl Tropisch Paradijs is een extravagante combinatie van aaibare stoffen, brass woonitems en bijzondere blikvangers die het interieur in een handomdraai een tropische sfeer geven. Grafische patronen en strak vormgegeven meubels creëren rust en verbinden het speelse geheel.

VAKANTIEGEVOEL IN EIGEN HUIS Haal het buitengevoel binnen zodat je het hele jaar het gevoel hebt alsof je met vakantie bent! Wil je echt helemaal los gaan? Durf te combineren met groene prints op de muur, accessoires met groene prints en voeg planten toe. Grote en kleine planten mooi opgesteld in een hoekje, op een dressoir of bijzettafel. Of kies voor een fris groen met blauw dekbedovertrek als je niet gelijk de muur van je slaapkamer wilt behangen.

LAMPENKAPPEN MET PRINTJES Ook lampenkappen zijn ontworpen in tropische prints, zoals palmbomen, flamingo’s, ananassen en papegaaien. Tropische patronen creëren een zomerse en natuurlijke sfeer. Er word ook gebruik gemaakt van aardetinten als groen, bruin, okergeel, terra en zandkleur. Deze stoere, zomerse lampenkappen zijn natuurlijk verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Advies nodig. Wij helpen je graag aan een zomers interieur!

Aangeboden door Helene van den Brink van Eigenstijl Wonen in Barneveld.