Industriële kasten

Een item om mee te pronken: de industriële kast

07-01-2020, 12:06 |Van onze partner

De industriële woonstijl wordt steeds populairder! Een industriële kast mag daarom niet aan jouw interieur ontbreken. De industriële kast heeft een stoer uiterlijk en is een eyecatcher in elk interieur. Wat de industriële stijl zo populair maakt, zijn robuuste materialen die een tijdloze look geven. Door de stevigheid van de materialen zijn de industriële kasten erg praktisch om al jouw bezittingen in op te bergen. Wil jij helemaal on trend zijn en jouw interieur een boost geven? Ga dan voor een industriële kast!

Onmisbaar in ieder interieur!
Een mooie, opvallende kast is een onmisbaar item in ieder interieur. Je bergt al jouw spullen er in op, maar het is zeker niet onbelangrijk dat jouw kast er ook goed uit ziet. Met een industriële kast zit jij altijd goed. De industriële kast is door zijn neutrale kleuren erg goed te combineren met alle andere items in jouw interieur. Ook is hij door zijn robuuste materialen voorzien van stevigheid.

Een echte eyecatcher..
Met een industriële kast haal jij een echt pronkstuk in huis. Er zijn verschillende soorten kasten te vinden in de industriële stijl. Denk aan een industriële boekenkast, vitrinekast, ladekast, opbergkast, locker kast, of buffetkast. Match de kast met een industrieel tv-meubel, lamp of bank en ga voor een volledig industrieel interieur. Een industriële kast is vrijwel met alle interieurstijlen te combineren. Zet de kast neer naast een velvet of vintage leren bank en maak jouw interieur helemaal on trend.

Een tijdloos item voor jouw interieur
Je ziet de industriële woonstijl vaak terugkomen in grote open ruimtes. De interieurstijl is namelijk gebaseerd op de grote fabriekshallen in de 19e en 20e eeuw. Door ruimte te maken in jouw interieur zal jouw industriele kast nog meer in het oog springen. Het is erg mooi om jouw interieur minimalistisch te houden. Accessoires zoals kamerplanten of velvet kussens zullen jouw industriële interieur helemaal af maken. Industriële kasten hebben een tijdloze uitstraling waar je niet snel op uitgekeken raakt.