ODIK wil ook de veldtitel

GEMEENTE BARNEVELD De korfballers beginnen zaterdag aan het tweede gedeelte van de veldkorfbalcompetitie.

ODIK speelt in Enschede tegen Rigtersbleek. ODIK staat op de tweede plek achter het sterke NKC 51 uit Rijssen. Het doel van de Barnevelders is om ook op het veld de titel in de eerste klasse te behalen.
Om een goede aansluiting te hebben met de zaalcompetitie, ODIK speelt komend zaalseizoen immers in de Hoofdklasse, wil de ploeg graag promoveren naar de Overgangsklasse.
Zaterdag wacht ODIK de eerste proef tegen het sterke Rigtersbleek. Bij winst blijft ODIK in het spoor van koploper NKC.
De wedstrijd in Enschede begint om 15.30 uur.

REVIVAL Revival hervat de veldcompetitie thuis tegen HKC. En dat is direct een heel belangrijk duel. Drie drie ploegen staan onderaan op de ranglijs met allen vier punten. Revival en HKC behoren tot die groep in degradatienood en hebben beide de punten hard nodig.
De Terschuurse club degradeerde deze winter puntloos uit de eerste klasse in de zaalcompetitie en staat in de veldcompetitie ook in de onderste regionen. Met nog acht wedstrijden te gaan is die competitie echter pas na zaterdag halfweg.
De ploeg van trainer Van Drongelen tankte wel wat zelfvertrouwen uit een aantal van de laatste wedstrijden in de zaal waar men het de tegenstanders toch erg lastig maakte.

Op het kunstgras gaat de trainer van Revival rouleren met 5 om 5 en met wat extra ervaring hoopt het team zich veilig te spelen in deze tweede klasse om zo volgend jaar verder te bouwen. Het duel op sportpark Overbeek in Terschuur begint om 15.30 uur.