• Wim Mulder

Opening sportpark Kastanjebos twee weken later

OTTERLO Er wordt op dit moment nog hard gewerkt om de laatste klusjes te klaren, voordat het nieuwe sportpark Kastanjebos van SV Otterlo helemaal tiptop in orde is. De feestweek ter gelegenheid van de ingebruikname van de accommodatie aan de Hoenderloseweg gaat gewoon volgens de planning door. Alleen de officiële opening is veertien dagen uitgesteld tot woensdag 31 augustus om 19.30 uur.

In de feestweek zijn veel evenementen gepland voor de spelende leden van de voetbalvereniging. Dat begint op zaterdag 13 augustus met een toernooi, waaraan alle pupillenelftallen zullen deelnemen. Vervolgens komen op maandag 15 augustus de junioren van de blauw-witten aan bod, als zij hun wedstrijden kunnen afwerken. De dameselftallen werken hun toernooi een dag later af.

OPEN HUIS Iedere belangstellende uit Otterlo is woensdag 17 augustus welkom tijdens de inloopavond, die de vereniging dan vanaf 19.30 uur organiseert. Voorzitter Bertus Hendriksen: ,,Er zijn zoveel mensen uit het dorp die ons aanschieten dat ze graag willen zien hoe het nu geworden is. Daarom hebben we besloten de deuren open te zetten, zodat iedereen een kijkje kan komen nemen. Heel Otterlo is welkom op ons open huis.''

De feestweek krijgt donderdag 18 augustus een vervolg met de eerste clubavond van het nieuwe seizoen. De clubavonden zijn een bekend fenomeen, waar veel leden nadat ze training hebben afgewerkt in de kantine onder het genot van een hapje en een drankje nog wat gezellige momenten beleven. Vrijdag 19 augustus staat er een klaverjasmarathon in het nieuwe clubhuis op het programma.

VITESSE LEGENDS De hoofdmacht van Otterlo treedt vrijdagavond 20 augustus aan tegen de Vitesse Legends. Dat is een elftal dat samengesteld is uit oud-spelers van de Arnhemse eredivisionist. Welke voetballers er in Otterlo te bewonderen zijn is nog niet bekend. Maar de selectie van de coaches Jan Jongbloed en Toon Hartemink bevat bekende namen als Theo Janssen, Arco Jochemsen, Bart Latuheru, Edward Sturing en Evgeniy Levchenko. De wedstrijd op Kastanjebos begint om 19.00 uur.

Fotobijschrift: SV Otterlo heet de bezoekers welkom op het nieuwe sportpark 'Kastjanjebos'.