• Autobedrijf Schouten breidt het aanbod uit met elektrische Move CityCars en scooters.

    Schouten

Autobedrijf Schouten Stroe breidt uit met elektrische Move CityCars

Advertorial

STROE Autobedrijf Schouten Stroe breidt haar aanbod uit. Niet alleen particulieren, maar ook ondernemers kunnen bij het autobedrijf terecht. Eigenaar Henk-Jan van Loo: ,,We zijn trots dat we ook Move CityCars in de verkoop hebben. De elektrische vervoersmiddelen zijn bij uitstek geschikt voor de zakelijke markt. En de bijkomende financiële voordelen dragen daar in positieve zin optimaal aan bij."

In de showroom aan de Wolweg in Stroe staan diverse modellen gepresenteerd. ,,Eén van de toppers voor de zakelijke markt is de Move CityCarGo Pickup. Deze tweezitter is geschikt voor bedrijven. Elektrisch rijden, aangedreven door een Bosch-elektromotor, met laadruimte en prettige functionaliteiten als airco, elektrische ramen, een boordcomputer en achteruitrijcamera."

Dankzij de compacte afmetingen van deze pickup en twee versies - 45 km (brommobiel) en 80 km (geel) - is de pickup geschikt voor diverse werkzaamheden binnen uiteenlopende branches. Niet voor niets is de pickup zeer gewild bij gemeenten, veilingen, interne transportbedrijven, attractie- en vakantieparken, campingbeheerders, hoveniers, natuurbeheer, bouwbedrijven en kleine koeriers- en transportbedrijven.

VOORDELIG ,,Voor de CityCarGo Pickup en andere zakelijke modellen geldt een interessante subsidie, de M.I.A. (milieu-investeringsaftrek) van 13,5 procent. Daarnaast kunt u dit voertuig versneld afschrijven en heeft u recht op K.I.A. (kleinschaligheidsaftrek). Schoon rijden wordt zo ook nog eens voordelig.''
VAMIL, verkort afschrijven: het eerste jaar 75 procent en het tweede jaar de resterende 25 procent en geeft recht op aftrek van de BTW. Het laden van de accu's gaat heel eenvoudig door het 'gewone' 220 volt stroomnet. Binnen vijf uur zijn de accu's weer volledig opgeladen. ,,Gemiddeld genomen rijd je zo'n 60 kilometer met een accu. Sommige modellen zijn uitgerust met twee accu's waardoor het bereik verdubbelt." Ook de elektrische Vigorous Trike is op tal van fronten inzetbaar. Met de komst van strengere milieu-eisen is deze driewieler binnen elk gebied inzetbaar. De tweepersoons Vigorous is uitgevoerd in modern design en heeft minimale parkeerruimte nodig. Verder is het mogelijk om het voertuig uit te breiden met een Li-ion accu.

OPEN DAGEN Tijdens de open dagen op 27, 28 en 30 december worden meerdere nieuwe Move-modellen getoond en is het mogelijk om een proefrit te maken. Op die manier kunnen bezoekers zelf ervaren hoe het is om elektrisch te rijden.

OCCASIONS EN NIEUWE AUTO'S Uiteraard kan men bij Schouten ook terecht voor de aanschaf van een jong gebruikte dealeronderhouden occasion of nieuwe auto. ,,Ook onderhoud van de auto, bedrijfsauto, lease-auto, elektrische auto en eventuele schadeafhandeling wordt in onze eigen werkplaats vakkundig uitgevoerd. Een ander pluspunt van ons bedrijf is de gratis haal- en brengservice. Iets wat onze klanten enorm waarderen", besluit Henk-Jan.