• Willem en Judith Verheul in de showroom van Autobedrijf Verheul.

    Pauw Media

Autobedrijf Verheul van Harskamp naar Barneveld

Advertorial

BARNEVELD Eind vorig jaar heeft Autobedrijf Verheul de deuren van de garage in Harskamp definitief gesloten om zich begin januari in Barneveld te vestigen. „Bijna veertien jaar geleden zijn we met onze onderneming begonnen. Om verder te kunnen groeien zochten we al een poosje naar een nieuwe locatie. Die hebben we gevonden in de voormalige garage van Ford Gijsbertse", zegt Willem Verheul. „Hier hebben we bijvoorbeeld de beschikking over zes bruggen en een complete autowasstraat. Ook zijn we blij met de prachtige showroom."

Als universeel garagebedrijf beschikt Autobedrijf Verheul over de kennis en ervaring om aan alle merken personenauto's en bedrijfswagens te werken. „Ook hebben we een uitgebreid aanbod van gebruike auto's en bedrijfswagens. Daarnaast zijn we Ford-specialist en kunnen klanten bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van Ford personen- en bedrijfsauto's. Voor een lease-auto en het onderhoud daarvan zijn de klanten ook bij ons aan het goede adres", voegt Judith Verheul toe.

NIEUWE WEBSITE Afgelopen weken is het team - alle medewerkers zijn overgekomen uit Harskamp - in de weer geweest met de verhuizing. Binnen één week kon de werkplaats weer draaien. Inmiddels zijn de wasstraat en de wasboxen gereinigd en is een aantal onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. „Maar we zijn nog niet klaar. Zo moeten we de reclame en de belettering nog aanbrengen en wordt het exterieur van het pand nog onder handen genomen. Onze nieuwe website gaat deze week de lucht in."

Komende tijd moet er nog flink wat gebeuren. De feestelijke opening en een open dag organiseren we in het voorjaar, maar daar hoeven de klanten niet op te wachten, benadrukt Willem. „Iedereen is welkom om alvast een kijkje te komen nemen in ons nieuwe onderkomen waar we onze klanten in alle opzichten van dienst kunnen zijn."

FORD-SPECIALISTOver belangstelling heeft Autobedrijf Verheul, aangesloten bij de Bovag, na de verhuizing niet te klagen. Niet alleen bestaande, ook nieuwe klanten weten de weg naar de garage aan de Doctor Willem Dreeslaan 30 te vinden. Daarnaast bedienen we als Ford-specialist tal van Ford-rijders in de regio. Die maken graag gebruik van onze vakkundige en persoonlijke service", stelt Willem. „Door de faciliteiten en de ruimte werkplaats waarover we nu beschikken, kunnen we hen nog beter van dienst zijn."