• Sinds 1 januari is Broekhuis Barneveld naast Opel-dealer ook Ford-dealer.

    Eigen foto

Broekhuis Barneveld nu ook Ford-dealer

Advertorial

BARNEVELD Broekhuis Barneveld, onderdeel van de Boekhuis Groep, is sinds 1 januari naast Opel-dealer ook officieel Ford-dealer. „Afgelopen maanden hebben we er hard aan gewerkt om dit te realiseren", zegt vestigingsdirecteur Joost van Boven. „Onze medewerkers zijn opgeleid, er staan verschillende nieuwe Ford-modellen in de showroom, we hebben reserve-onderdelen in voorraad en de logo's plus de belettering op het gebouw zijn aangepast."

Hoewel er flink wat werk moest worden verzet, ging de uitbreiding met het nieuwe merk probleemloos, vertelt Van Boven. „Dat toont de kracht van een concern waarin alle kennis over een groot aantal automerken voorhanden is, want binnen de Broekhuis groep zijn al verschillende vestigingen met een Ford-dealerschap."

Afgelopen weken zijn alle Ford-rijders in de regio geïnformeerd over het nieuwe dealerschap. „Komende tijd zullen we er nog meer bekendheid aan geven en we verwachten veel nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn. Die kunnen rekenen op het vakmanschap van onze medewerkers. Daarbij staat een eerlijk advies over het onderhoud van de auto centraal."

PARTNER IN MOBILITEIT Broekhuis, een dealerholding, is sinds 1932 in Midden-, Oost-, en Noord-Nederland actief als partner in mobiliteit. „Wij vertegenwoordigen dertien automerken waaronder Audi, BMW, Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, Opel, Peugeot, Volkswagen en Volvo", vervolgt Van Boven. „Naast de service van onze 55 vestigingen, met in totaal uit 1600 medewerkers, leveren we diensten als Broekhuis Lease, autoverhuur, wagenparkbeheer, bedrijfswageninrichting, financieringen en verzekeringen. Daarnaast beschikken we over elf schadeherstelbedrijven."

Met dit pakket biedt Broekhuis al ruim 85 jaar een totaaloplossing op mobiliteitsgebied, zoals Van Boven het omschrijft. „Door de schaalgrootte van de Broekhuis Groep kunnen we onze producten en diensten aanbieden tegen een reële prijs. Bij ons gaat het niet alleen om de auto, maar vooral om degene die er gebruik van maakt. Die willen we op een betrokken, eerlijke en vakkundige manier ontzorgen. Dat maken we ook duidelijk met onze slogan ‚Broekhuis beweegt mensen'. Tegelijk willen we met onze klanten een duurzame relatie opbouwen." Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker even langs bij onze vestiging aan de Albert Plesmanstraat, raadt Van Boven aan.