• Annemieke de Haas van Dansschool Annemieke. Woensdagavond 22 januari is er een gratis proefles in Kootwijkerbroek.

    Annemieke

Dansen bij Annemieke is plezier voor twee

Advertorial

KOOTWIJKERBROEK/EDE Dansen is tijdloos. Al sinds mensenheugenis wordt er gedanst in Nederland. Tegenwoordig misschien minder dan vroeger, maar dansen blijft een aantrekkelijke manier van bewegen. Zo zijn er talrijke vormen van dansen uit verschillende windstreken. Van klassieke en elegante stijldansen, zoals de Engelse wals, tot de levendige en gepassioneerde salsa/bachata.

Voor iedereen staan de deuren van de danszaal open! Het komt zelden voor dat iemand niet in staat is om te (leren) dansen. Maar dansen is ook een gezonde, fysieke bewegingsvorm waarbij beide hersenhelften worden geactiveerd; noem het een vorm van hersengymnastiek. Uit ervaring van dansers blijkt dat dansen een manier is om los te komen van de dagelijkse drukte en beslommeringen. Dansen vraagt om concentratie, die de focus vanzelf verlegt.

NOG TWIJFELS Annemieke de Haas van Dansschool Annemieke legt belangstellenden graag aan de hand van haar bijna levenslange danservaring uit wat er nou zó leuk is aan het dansen. En nog liever nodigt zij iedereen uit om zelf enkele eenvoudige pasjes te proberen.

GRATIS PROEFLES Tijdens gratis proefdanslessen op woensdagavond 22 januari kunnen bezoekers zelf beleven hoe leuk en gezellig dansen kan zijn.
De gratis proefles salsa/bachata is van 21.15 tot 22.00 uur in kulturhus De Essenburcht in Kootwijkerbroek. Ook is er een gratis proefdansles stijldansen voor 40-plussers op vrijdagmiddag in wijkcentrum De Velder, Munnikenhof 17 in Ede. Deze vindt plaats op vrijdag 24 januari van 13.00 tot 14.00 uur.

MEER INFORMATIE Belangstellenden kunnen vrijblijvend contact opnemen. Bellen kan via de danslijn: 06-1071 4388. Mailen kan via info@dansschoolannemieke.nl.