• Manon van Ginkel

    Eigenstijl Wonen

De specialist: 'Veilig je interieur opfrissen tijdens de coronacrisis'

Advertorial

BARNEVELD Terwijl de voorjaarszon volop schijnt, breng je waarschijnlijk veel tijd binnen door. Het is crisis: gezondheid is het allerbelangrijkst. Zit jij noodgedwongen thuis en wil je de inrichting gezelliger maken? Er zijn gelukkig allerlei mogelijkheden om dit op een veilige manier te doen.

ADVIES OP VEILIGE AFSTAND Twijfel je over welke lampenkap het beste op dat ene mooie voetje past? Of zoek je inspiratie om die ene hoek van de woonkamer gezelliger te maken? We staan de hele dag met advies voor je klaar. Stuur je vraag of verzoek per mail of WhatsApp en je krijgt snel antwoord.

WEBSHOP Je hoeft de deur niet uit om je favoriete meubels en accessoires in huis te halen. Onze webshop is gevuld met duizenden producten, die via de pakketdienst bij je thuis worden afgeleverd. Vanzelfsprekend houden de bezorgers rekening met alle coronavoorschriften.

VEILIG WINKELEN In onze winkel in Barneveld hebben we uiteraard allerlei voorzorgsmaatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We houden minimaal 1,5 meter afstand en je kunt bij ons alleen met je pinpas betalen. Ook laten we niet te veel mensen tegelijkertijd binnen. Je kunt dus veilig komen shoppen. Voel jij je niet lekker? Of heb je een ziek familielid? Neem dan geen risico en blijf thuis.

NIEUWE COLLECTIE In de afgelopen weken hebben we onze winkel grondig verbouwd. We zijn gewoon geopend, maar er lopen nog wel wat bouwvakkers rond. Vanaf eind april beschikken we over drie verdiepingen vol met meubels, verlichting en woonaccessoires van de nieuwe collectie. Binnenkort hoor je hier nog veel meer over.

POSITIVITEIT Hopelijk helpen onze producten en tips je om extra positiviteit in huis te halen. Sterkte met alles, neem geen onnodige risico's en let een beetje op de mensen om je heen!

Aangeboden door Manon van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld