• Nanette de Jong Fotografie
  • Nanette de Jong Fotografie

Deze nieuwe woonwinkel in Barneveld blijft verrassen

Advertorial

BARNEVELD 'Dit is zonder twijfel één van de mooiste winkels van Barneveld' en 'Zo'n groot assortiment had ik niet verwacht'. Het team van Eigenstijl Wonen krijgt nog dagelijks complimenten voor de compleet vernieuwde woonwinkel op bedrijventerrein De Valk. ,,Achteraf gezien hadden we dit veel eerder moeten doen'', zegt Wilma van Ginkel over de metamorfose.

Na een flinke verbouwing is Eigenstijl Wonen uitgegroeid tot een woonwinkel van formaat. Modern, ruim én sfeervol. De nieuwe ingang, gesitueerd aan de Wattstraat 2, biedt toegang tot maar liefst drie verdiepingen vol wooninspiratie. Dé plek waar nieuwe ideeën worden geboren en waar de basis wordt gelegd voor nóg meer sfeer en gezelligheid in huis.

De showroom van Eigenstijl Wonen bestaat onder meer uit dertien ingerichte woonkamers en is gevuld met meer dan 8000 artikelen van topmerken als PTMD, Frezoli, Duran, Brynxz, Layer by Adje en Maretti. Banken, tafels, kasten, stoelen, accessoires en heel veel meer. Helemaal nieuw is ook de ruime afdeling met verlichting, waar lampen in allerlei stijlen en maten te vinden zijn.

INTERIEURSTYLISTEN De interieurstylisten van Eigenstijl Wonen helpen graag bij het maken van de juiste keuzes. ,,Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld moeilijk om een kleur te kiezen of twijfelen over het formaat van een bank'', legt Manon van Ginkel uit. ,,De kunst is om een oplossing te vinden die de sfeer verhoogt en tegelijkertijd ook een mooi ruimtelijk effect geeft. Dankzij de extra ruimte en de flinke uitbreiding van ons assortiment kunnen we onze klanten in de nieuwe winkel nóg beter van dienst zijn en daar zijn we erg blij mee.''

UIT HEEL NEDERLAND Die klanten komen al lang niet meer alleen uit de regio Barneveld. Uit de wijde omtrek weet men tegenwoordig de weg naar Eigenstijl Wonen te vinden. ,,Laatst waren hier zelfs mensen uit Zeeland, maar we verwelkomen ze bijvoorbeeld ook uit Amsterdam en Utrecht. Erg bijzonder.''

De aantrekkingskracht van Eigenstijl Wonen kan niet los worden gezien van de succesvolle webshop, die is gevuld met duizenden artikelen. De bestellingen komen dagelijks vanuit heel Nederland en zelfs vanuit België. Mede dankzij snelle levering - vandaag besteld is morgen in huis - en helder advies via telefoon, mail en WhatsApp geven klanten de webshop een 9,2 als gemiddeld rapportcijfer.

OPENINGSTIJDEN De showroom aan de Wattstraat 2 in Barneveld is op maandag geopend van 13.00-18.00 uur, van dinsdag t/m donderdag van 09.00-18.00 uur, op vrijdag van 09.00-21.00 uur en op zaterdag van 09.00-16.00 uur. Meer informatie via Eigenstijlwonen.nl of 0342-414021.