• Charissa Weyers van Eigenstijl Wonen

    Nanette de Jong Fotografie

Down to Earth in een nieuwe winkel met drie verdiepingen

Advertorial

BARNEVELD De grootste stylingklus van het jaar is afgerond. Eigenstijl Wonen is gloednieuw, groter en nóg gezelliger, vertelt specialist Charissa Weyers van de Barneveldse woonwinkel met drie verdiepingen. Ze legt uit waarom Down to Earth, de woontrend van 2020, veel ruimte heeft gekregen.

Aardse materialen als marmer, versteend hout, keramiek en gegoten acryl komen samen in Down to Earth. Dit is een woonstijl die rust en gastvrijheid ademt, helemaal van nu. Koudere materialen vormen een stijlvolle combinatie met warme materialen als hout en velvet. Een mooi voorbeeld van deze woonstijl is de combinatie van een eettafel van keramiek en een set eetkamerstoelen met stoffen bekleding. En een stoffen bank en kelim vloerkleed matchen perfect met een bijzitter van versteend hout, marmer of keramiek. Verrassende materiaalcombinaties, die je overal tegenkomt in onze winkel.

DRIE VERDIEPINGEN Eigenstijl Wonen is compleet vernieuwd. In december startte de maandenlange verbouwing en we zijn trots op het eindresultaat. De ingang is verplaatst en er is een extra verdieping bijgekomen. Ook de bestaande etages zijn volledig opnieuw ingericht en bieden volop wooninspiratie. In de vernieuwde winkel hebben we meerdere kamers ingericht, elk met een eigen stijl. Je vindt er meubels en een enorme keur aan woonaccessoires. En de nieuwe verlichtingsafdeling biedt een ruime keuze aan lampenkappen en verlichtingselementen, échte sfeermakers.

VEILIG WINKELEN Uiteraard hebben we allerlei voorzorgsmaatregelen getroffen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. We houden minimaal 1,5 meter afstand en je kunt bij ons alleen met je pinpas betalen. Ook laten we niet te veel mensen tegelijkertijd binnen. Je kunt dus veilig komen shoppen en wooninspiratie opdoen.

TOT SNEL We kijken er naar uit om je bij Eigenstijl Wonen te ontmoeten en meer te vertellen over Down to Earth en de andere voorjaarstrends. Twijfel je over het vernieuwen van je interieur? Neem gerust foto's mee van je huidige inrichting. Dan gaan we samen op zoek naar de allermooiste combinaties. Tot snel!

Aangeboden door Eigenstijl Wonen, Wattstraat 2 in Barneveld