• Droomparken

Droomparken nieuwe hoofdpartner van Feyenoord

OTTERLO Droomparken is de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord. De club speelt de komende twee seizoenen met Droomparken op het shirt. Droomparken beschikt over veertien vakantieparken in Nederland, waaronder De Zanding in Otterlo.

Met ingang van het nieuwe seizoen zal Qurrent niet meer op de shirts van Feyenoord komen te staan en daardoor ontstond de ruimte om uit te kijken naar een nieuwe hoofdpartnerovereenkomst. Deze is nu dus met Droomparken gesloten.

KANSEN ,,Droomparken is in haar tak van sport al een belangrijke en snel groeiende speler", vertelt Mark Koevermans. ,,Door een partnership met Feyenoord aan te gaan wil het bedrijf haar landelijke naamsbekendheid en ambities verder vorm geven. In de gesprekken kregen we al snel het gevoel dat de mensen achter Droomparken ook qua mentaliteit goed bij Feyenoord passen. Droomparken houdt van aanpakken en wil graag scoren bij haar gasten door hen een geweldige vakantiebelevenis te bieden. Behalve het geld dat met de overeenkomst is gemoeid, zien we ook veel kansen om de komende twee jaar hun vakantieparken in te zetten om hele leuke dingen te doen voor bijvoorbeeld de jeugdelftallen en zeker ook voor de supporters." 

SAMENWERKING Andries Bruil, namens de directie van Droomparken, sluit zich hierbij aan. ,,Wij hebben het afgelopen jaar goede ervaringen opgedaan als hoofdsponsor van Vitesse. Onze naamsbekendheid is hierdoor flink vergroot en met name bij de fans van Vitesse. Onze ambitie is echter om voor een versnelde en verhoogde landelijke naamsbekendheid te gaan en zo meer gasten te mogen ontvangen op onze parken. De kans deed zich nu voor om dat via Feyenoord waar te maken, een geweldige topclub met een lange traditie. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met de club en haar legioen." 

BEDRAGEN De club en de nieuwe hoofdpartner maken, zoals gebruikelijk is, niet bekend welke bedragen met de overeenkomst zijn gemoeid. Commercieel Directeur Mark Koevermans laat wel weten, dat er voor Feyenoord opnieuw sprake is van een verbetering ten opzichte van de huidige hoofdpartnerovereenkomst omdat het meer is dan shirtsponsoring, maar er ook gezamenlijke activiteiten zullen worden ontplooid waaronder mooie aanbiedingen voor de supporters.

Droomparken blijft voor de rest van het seizoen met veel enthousiasme hoofdsponsor van Vitesse en blijft de club een warm hart toedragen. Op een ander niveau zal Droomparken met Vitesse blijven samenwerken.