• Bram van den Heuvel

'Een grote, stoere mannenwinkel'

VOORTHUIZEN Na maanden van slopen en verbouwen, is het zover: Bossenbroek Man aan de Kerkstraat in Voorthuizen heropent donderdag de deuren. ,,Er is een compleet nieuwe, eigentijdse belevingswereld ontstaan.''

De herenwinkel is volledig op de kop gezet. Bossenbroek Man is één grote, stoere mannenwinkel. Hier tref je een enorm aanbod casualmode van topmerken als G-Star, Superdry, Vanquard en PME, maar juist ook minder bekende labels en frisse nieuwkomers. Achterin de winkel is een aparte ruimte voor de bruidegom en de zakelijke klant. Alles draait hier om maatwerk: kleding wordt custommade gemaakt naar de wens van de klant. ,,Wat de winkel extra bijzonder maakt, zijn de uitnodigende shops-in-shops van topmerken Tommy Hilfiger en Scotch & Soda.''

Dat niet alle mannen van shoppen houden, is ook zorgvuldig meegenomen bij de inrichting en aankleding van de winkel… Zo is er een supergezellige bar waar altijd een kop koffie klaarstaat. Ook heeft Bossenbroek Man een sfeervolle loungehoek gecreëerd waar de bezoeker tussendoor heerlijk kan ontspannen.

,,Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Er is enorm hard gewerkt de laatste maanden. We staan te popelen om dit met iedereen te delen. Ja, er is heel veel nieuw. Wat blijft, is ons pure vakmanschap en authenticiteit, die vertrouwde ontspannen sfeer, ons enthousiaste team van adviseurs, onze hoogstaande service en die persoonlijke binding met de klant. Gastvrijheid én connecten vinden we echt heel belangrijk", leggen Henk Bossenbroek en Evert-Jan van Elten uit.

Die betrokkenheid komt sterk naar voren in de rol van personal shopper. ,,Deze personal shoppers staan klaar om te inspireren, te adviseren en te helpen combineren. Iemand die vraagt hoe dat pak écht zit. Iemand die graag verder zoekt tot die ideale outfit is gevonden", zegt Henk enthousiast.

Vanaf donderdag is de gloednieuwe winkel geopend. Naast speciale openingsacties organiseert Bossenbroek Man ook nog andereevents de komende weken, zoals Valentijn (13 februari), High Tea (20 februari) en de feestelijke modeshows (3 maart).