• Gea van den Broek (links) neemt op feestelijke wijze de sleutel in ontvangst van Gerjanne Boorsma.

    Kapsalon 't Scheertje

Feestelijke sleuteloverdracht: ’t Scheertje in vertrouwde handen

Advertorial

STROE Kapsalon ’t Scheertje heeft sinds afgelopen zaterdag een nieuwe eigenaresse. Eigenaresse Gerjanne Boorsma gaf op feestelijke en ludieke wijze de sleutel aan haar opvolgster Gea van den Broek. Daarmee is de kapsalon in vertrouwde handen, want Gea van den Broek is al jaren een bekend gezicht in ’t Scheertje aan de Hogekampweg in Stroe. Ook haar dochter Shirley maakt nu deel uit van het team.

Feike Klomp

,,De afgelopen drie jaar werkte ik al in de kapsalon bij Gerjanne. Sterker, in de periode vanaf 1997 runde ik de zaak al eens. Dus de zaak is bekend terrein voor mij. Ik blijf een beetje thuis”, lacht Gea. ,,Het leuke verder is dat mijn dochter Shirley de kapsalon definitief komt versterken. Het kappersvak zit duidelijk bij ons in de familie.”

VRIENDIN Voor Gea is Gerjanne meer dan een collega, benadrukt ze: ,,Ik heb met plezier met Gerjanne samengewerkt. Onze professionele band is sterk en zie haar zowel als een collega als een vriendin. Samen deelden we de afgelopen jaren lief en leed. Daarom ben ik haar dankbaar dat ze mij deze kans en het vertrouwen geeft het bedrijf over te nemen. Dat vind ik heel bijzonder. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.”

Gerjanne over haar besluit het stokje over te dragen: ,,De reden voor mijn vertrek is een mooie. Ik ben in blijde verwachting. Eind juli ongeveer verwacht ik een kindje, en heb besloten mijn tijd hier volledig aan te besteden. Ik heb hier negen jaar met plezier gewerkt, de laatste drie jaar met Gea. Een mooie tijd, samen met de trouwe vaste klanten. Maar nu is het voor mij tijd een nieuwe weg in te slaan. Ook daar verheug ik me op.” Gerjanne verder: ,,Door de coronacrisis was een afscheidsmoment niet mogelijk. Daarom wil ik vanaf deze plaats mijn vele vaste klanten bedanken voor hun vertrouwen in mij en in ’t Scheertje. Ik ben dankbaar dat ik dit mooie werk jarenlang heb kunnen doen. Ik heb hier een superleuke tijd gehad. Daarnaast ben ik blij dat Gea het werk voortzet. Ik heb er alle vertrouwen in.”

EXTENSIONS Gea heeft nog een nieuwtje: ,,Vanaf juli breiden we ons aanbod uit met het aanbrengen van wimper- en haarextensions. Verder kunnen klanten als vanouds terecht in onze zonnebankkamer.”

ACTIE Kapsalon ’t Scheertje laat de doorstart van de zaak niet onopgemerkt voorbijgaan. Daarom is er een feestelijke openingsactie: koop een Matrix product en ontvang de tweede met 50% korting. Of: koop twee Matrix producten en ontvang de derde gratis. De actie is geldig tot en met 1 juli aanstaande.

Meer informatie via www.tscheertje.nl