• Vincent van Veldhuizen: „Wij staan als sparringpartner naast de ondernemer, voor advies en begeleiding - .

    Eigen foto

Gratis workshops bij ODG accountants

Advertorial

BARNEVELD Ondernemers moeten hun tijd kunnen besteden aan ondernemen. Dat is een van de uitgangspunten bij accountantskantoor Onderweegs & De Groot (ODG). „Routinematige werkzaamheden zijn bij ons volledig geautomatiseerd. Dit heeft grote voordelen. De ondernemer is op deze manier minder tijd kwijt aan administratieve handelingen en wij staan als sparringpartner naast de ondernemer, voor advies en begeleiding", vertelt Vincent van Veldhuizen, partner bij het kantoor in Barneveld.

„De traditionele rol van de accountant is veranderd. Vroeger was het iemand die achteraf een oordeel gaf over de cijfers. Tegenwoordig bij ODG zijn wij adviseurs, die meedenken over tal van aspecten binnen de onderneming. Wij helpen bedrijfsprocessen te verbeteren en onze klanten bewust te maken van geldstromen", legt Van Veldhuizen uit. De accountant kijkt met de ondernemer mee en stuurt, indien nodig, direct bij. „We fungeren écht als coach. Zo leveren wij een bijdrage die daadwerkelijk leidt een beter resultaat."

INTERACTIEF EVENT Het ODG-event, een workshopavond die het kantoor binnenkort organiseert voor mkb- en grootzakelijk ondernemers, sluit naadloos aan bij deze werkwijze. „Het event dat we vorig jaar organiseerden was een succes. Daarom nodigen we ook dit jaar ondernemers uit voor een avondvullend programma met twee interactieve workshops. Daarin bieden we inzichten in allerlei zakelijke ontwikkelingen en geven we de deelnemers stof tot nadenken. In de ene workshop staat de strijd om de klant centraal. Tijdens de andere kijken we naar de interne processen van een bedrijf."

Met verschillende oefeningen gaan de deelnemers zelf aan de slag. „Het wordt een intensieve, leerzame avond, maar de inspanningen worden beloond met naborrelen en voor de liefhebber een whiskyproeverij. Zo sluiten we de avond op een informele manier af."

ODG richt zich vanuit kantoren in Barneveld, Hattem, Ermelo en Lunteren op bedrijven op de Veluwe. „We leveren een scala aan diensten. Zo beschikken we naast accountants over juridische, fiscale en HR-specialisten en andere deskundigen."

Mkb- of grootzakelijk ondernemer? Aanmelden voor het ODG event op donderdag 7 november kan tot en met vrijdag 25 oktober via een e-mail naar d.landman@odg-accountants.nl. Aanvang is 17.00 uur bij ODG aan de Burgemeester Kuntzelaan 29 in Barneveld.