• Rabobank Gelderse Vallei

Hypotheek oversluiten? Dat kan nu eenvoudig en veilig vanuit huis

Advertorial

BARNEVELD Je huidige hypotheek kan de nodige financiële onzekerheid met zich meebrengen. Gezien de historisch lage rente denk je misschien na over oversluiten of het verduurzamen van je huis. Of wellicht ben je bezorgd over de risico's van je bestaande aflossingsvrije lening. Het is niet nodig om met vragen te blijven zitten, wij zijn er voor je, zegt hypotheekspecialist Tommy Boersen van Rabobank Gelderse Vallei. Hij adviseerde in de afgelopen weken tientallen inwoners van de regio Barneveld - jong en ouder - tijdens online hypotheekgesprekken.

IEDEREEN KAN HET Voor een hypotheekgesprek hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Je voert het videogesprek eenvoudig en veilig via jouw computer, laptop, tablet of smartphone. Waar en wanneer het je uitkomt. Misschien is videobellen nieuw voor je, maar je zult merken dat het al snel vertrouwd is. Tijdens het gesprek bespreken we dezelfde onderwerpen als bij een afspraak op ons kantoor. Voordeel: je bespaart reistijd, zit in je eigen omgeving en voert het gesprek met een vertrouwde adviseur. Samen vinden we de hypotheek die bij je past.

Gratis oriëntatiegesprek
Het eerste gesprek is altijd geheel vrijblijvend. Via de link die je per mail hebt ontvangen start je eenvoudig het videogesprek met mij of één van mijn collega's. We maken kennis, jij stelt je vragen en samen bespreken we de globale mogelijkheden.

Hypotheekdossier vullen
Gericht op zoek naar een nieuwe hypotheek? Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben we een aantal documenten van je nodig, bijvoorbeeld een recente loonstrook en je pensioengegevens. Die documenten upload je eenvoudig en veilig in je eigen Rabobank Hypotheekdossier.

Persoonlijk adviesgesprek
In een betaald adviesgesprek kijken we samen naar een hypotheek die bij jou past. Welke hypotheek sluit aan bij je ideale toekomstplaatje? Hoe staat het met de betaalbaarheid na je pensioen? Welke fiscale voordelen zijn er te behalen? Na afloop van dit gesprek ontvang je van ons een hypotheekofferte.

De rest regelen wij
Zodra jij de hypotheekofferte hebt ondertekend, zorgen wij ervoor dat de notaris alle stukken ontvangt. Omdat je de hypotheek online afsluit, profiteer je van 500 euro korting op de advieskosten.

GELD BESPAREN Twijfel je of oversluiten voor jou een aantrekkelijke optie is? Dinsdag 7 juli organiseren we een webinar over dit onderwerp waarbij je 1-op-1 kunt speeddaten met een financieel adviseur. Interesse? Meld je aan via rabo.nl/gv/oversluiten. Liever een oriëntatiegesprek op afspraak? Of wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn voor de aankoop van een woning? Ook dan helpen we je natuurlijk graag.

Aangeboden door Rabobank Gelderse Vallei. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op met Tommy Boersen (06-12041437), Thao Nguyen (06-30922441), Sabine Berenschot  (06-57089674) of Marcel Essenstam (06-30967189)