• Thijs (links) en Daan van Huigenbos runnen met power en energie Sportschool Dojo Huigenbos.

    Halewijn photography

'Kom in beweging, juist nu'

Advertorial

BARNEVELD We weten het allemaal, bewegen is gezond. Juist nu in deze tijd van het vele thuiszitten. Onder het motto ‘willen is kunnen’ timmert Sportschool Dojo Huigenbos flink aan de weg.

In een eigen professioneel en compleet ingerichte trainingsruimte op het terrein van V.V. de Kieviten bieden de broers Thijs en Daan van Huigenbos een uitgebreid sport- en beweegaanbod. Voor ieder wat wils.
Zo’n drie jaar geleden startte Thijs de sportschool. Per 1 september vorig jaar kwam zijn broer Daan erbij. Daarna is er flink uitgebreid. Met succes. Thijs is, samen met teamlid Jolanda, bijvoorbeeld de aanjager van ‘Zeumeren Moddert’. Stap voor stap is het aanbod uitgebreid. Bij de sportschool kunnen zowel kinderen als volwassenen terecht. Het professionele team is van alle markten thuis en focust zich op drie pijlers: vechtsporten als judo, MMA (Mixed Martial Arts), fitness en personal training zoals clinics voor bedrijven of organisaties.

BUITEN EN BINNEN Natuurlijk heeft Sportschool Dojo Huigenbos last gehad van de coronacrisis, maar er is weer energie en hoop. Sterker, het team pakt de draad weer op. Bovendien stond de sportschool de afgelopen tijd niet stil. Integendeel. Buiten zijn volop buitenactiviteiten georganiseerd. Op de megagrote judomat kon gewoon gesport worden. Verder kon je meedoen aan zaktraining, jeugdjudo, bootcamp, kickboksen, vrij trainen tot personal training. Veel was mogelijk. De leuke foto’s op de Facebookpagina bewijzen dat. Thijs: ,,Buiten bij de pas geplaatste zeecontainer hebben we de mogelijkheden verder uitgebreid. Sporters reageren daar erg enthousiast op. We zijn zo blij dat we per 1 juli weer open mogen. Nu kunnen we zowel buiten, als het weer het toelaat, en binnen aan de slag. Uiteraard met inachtneming van alle regels die er nu gelden.”

Aan ervaring en power geen gebrek bij de broers van Huigenbos. Thijs heeft veel ervaring in diverse takken van de vechtsport. Sport is bij hem met de paplepel ingegoten. Hij komt uit een familie waarin vooral judo en krachtsport centraal staan. Ook in wedstrijdverband staat Thijs zijn mannetje in judoland. Zijn broer Daan is ook een sportman in hart en nieren. Van jongs af aan is hij met sport bezig. Zo volgde hij een opleiding personal trainer (bij de AALO) en rondde deze met succes af.

DOELEN Inmiddels staat er een volwaardige sportschool waar iedereen kan werken aan zijn of haar eigen doelen.
Kom ook in beweging en meld je aan want willen is kunnen! Waar wil jij voor gaan?
Meer informatie: www.dojohuigenbos.nl