• Lezersdeal.nl

Lezersdeal: 600 euro korting op hypotheekadvies

Advertorial

BARNEVELD Van Koesveld Financiële Specialisten in Barneveld adviseert deze zomer al 25 jaar over alles wat heeft te maken met hypotheken. Dat is niet alleen reden voor een feestje, maar ook om een cadeautje weg te geven. „Iedereen die nu bij ons een hypotheek afsluit of zijn bestaande hypotheek oversluit krijgt via Lezersdeal.nl 25% korting op de advieskosten", zegt Nico van Koesveld. 

Bij het af- of oversluiten gaan Nico en zijn collega's niet over één nacht ijs. „Als we een hypotheekadvies voorbereiden, zowel voor de particulier als voor de zakelijke klant, vergelijken wij alle geldverstrekkers met elkaar. Is er sprake van een verlenging dan onderzoeken we eerst of overstappen voldoende voordeel oplevert. In samenspraak met onze klant komen we tot de best passende, meestal de voordeligste, hypotheek. Voor het afsluiten daarvan kunnen we terecht bij alle grootbanken, zoals de Rabobank, ABN AMRO en bij ruim andere 30 geldverstrekkers."

KORTING  Een klantwaardering van ruim 9 komt voort uit het ontzorgen en persoonlijk contact. Klanten kunnen doordeweeks al 's morgens vanaf zeven uur langskomen. Dus, als je hypotheek verlengd moet worden of je bent van plan een huis te kopen, is het nu hét moment om een afspraak te maken", besluit Nico van Van Koesveld Financiële Specialisten, „25 jaar ervaring staat garant voor een betrouwbaar hypotheekadvies en vanwege ons jubileum met 25% korting".