• P-services

'Mooie stap ligt in het verschiet voor P-services'

BARNEVELD P-services HR Group gaat later dit jaar verkassen. De Barneveldse personeelsdienstverlener neemt vanaf oktober intrek in het voormalige bedrijfsverzamelcomplex aan de Röntgenstraat 2, onderdeel van bedrijventerrein De Valk. ,,Er ligt een mooie stap in het verschiet", stelt eigenaar Gerwin van den Berg.

Edward Doelman

Het besluit om te verhuizen, hing al sinds vorige zomer in de lucht. Destijds zette P-services HR group haar hoofdkantoor aan de Schoutenstraat 7 in de etalage. Naast het hoofdkantoor huurt P-services HR group momenteel ook nog kantoorruimte aan de Schoutenstraat 5 en de Bouwheerstraat.

GROEI Het was het gevolg van de groei die het Barneveldse bedrijf doormaakte. ,,Drie verschillende kantoren is logistiek af en toe onhandig. Daarnaast is even binnenlopen bij collega's vanwege een praktische vraag nu niet mogelijk", duidt Van den Berg de wens om één nieuw hoofdkantoor te betrekken.

Die ambitie wordt de komende maanden verwezenlijkt. P-services HR group gaat zich vestigen aan de Röntgenstraat 2. ,,Wij zien daar een mooie toekomst voor onszelf weggelegd. Het is door de Doctor Willem Dreeslaan makkelijk bereikbaar, biedt veel vierkante meters, genoeg parkeerruimte en is bovendien een zichtlocatie. Dat is mooi meegenomen."

Volgens Van den Berg passen die aspecten juist goed bij zijn bedrijf. ,,We waren vooral op zoek naar kantoorruimte. Tussen de zware industrie op Harselaar voelen we ons bijvoorbeeld niet zo thuis."

 

GROTE VERBOUWING Inmiddels heeft P-services HR Group de sleutel van het complex al overhandigd gekregen. Een fikse verbouwing staat nu op de planning. ,,Het gebouw huisvestte namelijk verschillende bedrijven, waardoor het pand wat ´hokkerig´ geworden is. Op diverse plekken zijn tussenwandjes geplaatst", schetst Van den Berg. Hij streeft juist naar open en transparante kantoorruimtes. ,,We gaan het pand min of meer strippen en het vervolgens helemaal naar onze visie herinrichten."

Daar is een half jaar de tijd voor ingeruimd. Het Barneveldse bedrijf wil in oktober het pand in gebruik nemen. ,,De nieuwe locatie biedt voldoende ruimte met het oog op eventuele groei. Hoewel we in de markten waarin we actief zijn vooral inzetten op digitalisering, is er ook de mogelijkheid om qua personeelsbestand nog verder door te groeien", aldus Van den Berg.

P-services HR group heeft inmiddels een werknemersbestand van 75 personen. Circa 55 van hen werken vanuit Barneveld. De overige mensen zijn werkzaam vanuit kantoren in Heerenveen, Oss en Hoofddorp.