Peter Roos haalt Edes bedrijf naar Barneveld

BARNEVELD Bedrijven en particulieren een veilig gevoel bezorgen. Daar staat Peter Roos van het Barneveldse bedrijf A12 beveiligingstechniek voor. In november vestigde de onderneming zich in Barneveld en sindsdien werkt hij geheel zelfstandig.

Een Barnevelds bedrijf dat zich heeft vernoemd naar de A12, dat vraagt om enige toelichting. De link wordt al snel duidelijk als Roos vertelt dat het bedrijf tot voor kort in Ede gevestigd was. ,,Twee jaar geleden begon ik daar samen met elektricien Patrick Geerts. Sindsdien hebben we het bedrijf hard zien groeien, maar op een gegeven moment besloten we om onze eigen weg te gaan. Ik zette het bedrijf zelfstandig voort in mijn woonplaats Barneveld. Dat is tot nu toe goed bevallen.''

Tegenwoordig coördineert Roos vanuit zijn kantoortje aan de Kweekweg verschillende opdrachten voor het beveiligen van gebouwen en eigendommen. Hiervoor levert hij de passende apparatuur, in combinatie met de juiste software. ,,Denk bijvoorbeeld aan infrarood- en full hd-camera's. Die integreer ik met een 'mobiele app', zodat de beelden waar ook ter wereld bekeken kunnen worden via telefoon of tablet .Ook lever en programmeer ik alarmsystemen van risicoklasse 1 tot en met 4.'' Voor de installatie werkt hij samen met een aantal vaste elektriciens uit de regio. Die fungeren soms als tussenpersoon, maar klanten kunnen hem ook rechtstreeks benaderen. Zijn klantenkring reikt inmiddels tot aan de Randstad en het hoge noorden.

,,De kwaliteit van ervaring en de frisse blik van een nieuwkomer'' is volgens Roos een combinatie waarmee hij zichzelf onderscheidt. ,,Met mijn dertig jaar ben ik nog relatief jong in dit vak. Toch kan ik mijn klanten goed van dienst zijn met de zes jaar ervaring die ik heb. Bovendien beschik ik over een BORG-certificaat, die de kwaliteit van de inbraakbeveiliging garandeert. Daarmee heb je toch een streepje voor ten opzichte van andere bedrijven. En, ook niet onbelangrijk: ik kom altijd mijn afspraken na'', glimlacht hij.

Meer informatie: www.a12beveiligingstechniek.nl.