• Wilma van Ginkel (staand) met het team van Eigenstijl Wonen, een woonwinkel die volop in beweging is.

    Nanette de Jong Fotografie

Werken in een woonwinkel die een extra verdieping krijgt

Advertorial

BARNEVELD Praat met Wilma van Ginkel van Eigenstijl Wonen in Barneveld en je wordt direct enthousiast om in haar woonwinkel aan de slag te gaan. Met passie vertelt ze over haar assortiment en over de plannen voor uitbreiding die de komende tijd worden gerealiseerd.

„Er staat heel wat te gebeuren", vertelt ze. „We gaan een complete extra verdieping inrichten. Zodra dat klaar is, beschikken we over drie etages en gaan we onze collectie herschikken. Dat wordt gerealiseerd in twee fasen, de eerste is in februari klaar, de tweede half mei."

Met recht kun je spreken van een woonwinkel in beweging, vindt Wilma. „In 1980 zijn we begonnen en sinds die tijd hebben we niet stilgezeten. Voortdurend is ons assortiment uitgebreid en daar gaan we de komende tijd mee door. Bovendien vieren we in 2020 ons 40-jarig bestaan."

ERVARING IN DE VERKOOP Volop werk aan de winkel dus, en daar kan het team van Eigenstijl Wonen versterking bij gebruiken. „Daarom zijn we op zoek naar iemand die ervaring heeft in de verkoop en bereid is alles aan te pakken. Iemand met pit die past in ons team. Je moet echt iets hebben met woninginrichting en alles wat daar bij hoort", benadrukt Wilma. „Bij ons vind je een forse collectie woonaccessoires, meubels, tafels en eetkamerstoelen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in verlichting."

In haar winkel heeft Wilma lampenkappen die je nergens anders vindt. „Er is keuze uit ruim tachtig stoffen en bijna vierhonderd verschillende kappen. Vrijwel alles is mogelijk. Van onze nieuwe collega verwachten we het vermogen om degelijk en vakkundig advies te geven aan onze klanten. Natuurlijk moet hij of zij binnen ons familiebedrijf passen dat samen met Van Ginkel Keukens al zestig jaar bestaat."

Niet alleen de winkel trekt klanten uit het hele land. Ook de webshop draagt flink bij aan de bekendheid van Eigenstijl Wonen, merkt Wilma dagelijks. „Onze nieuwe collega moet daarom ook affiniteit hebben met online verkoop."

Vind je het leuk om met een klein team aan de slag te gaan in een grote winkel waar de lijnen kort zijn, houd je van afwisseling en heb je er geen moeite mee om op vrijdagavond en op zaterdag te werken, aarzel dan niet en schrijf snel een sollicitatiebrief, raadt Wilma aan. „Durf jij de uitdaging aan? Geef vooral aan waarom je graag bij Eigenstijl Wonen wilt werken en waarom dit voor jou een droombaan is."

www.eigenstijlwonen.nl