• Ilona Wiesenekker - Villa Pixel

Wolfsgoed Makelaardij Barneveld in nieuw kantoor

BARNEVELD In ruim twee jaar is Wolfsgoed Makelaardij van Hans van Wolfswinkel uitgegroeid tot een bloeiend makelaarskantoor met een stevige positie in de lokale markt. Onlangs betrok Hans een karakteristiek pand in het centrum van het dorp.

Hans, opgegroeid in het buitengebied van Barneveld, ging na zijn opleiding eerst aan de slag bij een makelaarskantoor in landelijk vastgoed in de Betuwe, daarna als bedrijfsadviseur bij een bank. „In de financiële sector kon ik mij goed ontwikkelen, maar na enige tijd begon de makelaarswereld me weer te trekken." Dat was aanleiding om in 2016 in Barneveld een makelaarskantoor te beginnen. Een ingrijpende stap, zegt Hans terugkijkend op de periode waarin hij als zelfstandig makelaar in een bestaande markt zijn plek moest verwerven. In het begin hield hij thuis kantoor. Al snel gingen de zaken zo voorspoedig dat hij op zoek moest naar een andere locatie. Die vond hij en sinds kort is Wolfsgoed Makelaardij gevestigd aan de Nairacstraat. Aanvankelijk werkte Hans alleen. Inmiddels kan hij rekenen op ondersteuning van twee medewerkers.

KLEINSCHALIG EN PERSOONLIJK „Onze klanten stellen de kleinschaligheid van ons kantoor op prijs. Gedurende het gehele traject hebben ze met één persoon te maken", zegt Hans. „Daar we nauwelijks overheadkosten hebben, kunnen we aantrekkelijke tarieven hanteren. Ik doe zelf de bezichtigingen, voer de onderhandelingen en ben erbij als bij de notaris de handtekeningen worden gezet. Dat die persoonlijke benadering wordt gewaardeerd blijkt ook uit de positieve recensies die Wolfsgoed Makelaardij krijgt." Volgens Hans ligt de tijd van extreme prijsstijgingen achter ons en hebben we koers gezet naar een gezonde huizenmarkt. „Waarschijnlijk zal de rente voorlopig nauwelijks stijgen, maar blijft de doorloopsnelheid van te koop aangeboden woningen hoog. Na de financiële crisis hebben we een inhaalslag gemaakt. Nu is sprake van een stabilisatie, maar het is nog steeds aantrekkelijk om een woning te verkopen."

Hans van Wolfswinkel is officieel gecertificeerd en geregistreerd als makelaar-taxateur en hij is beëdigd door de NVM. Wolfsgoed Makelaardij verzorgt in de gemeente Barneveld aan- en verkoopbemiddelingen en taxaties. „Daarnaast doen we vrijblijvend waardebepalingen zodat onze klant weet wat de huidige waarde van zijn of haar woning is om daarna een volgende stap te kunnen zetten."

www.wolfsgoed.nl