• Rabobank

Wooncafés Rabobank trekken 240 bezoekers

BARNEVELD/LUNTEREN/SCHERPENZEEL De Wooncafés van Rabobank Gelderse Vallei hebben in totaal 240 belangstellenden getrokken, meldt de organisatie. Deze avonden met het thema 'verhuizen, verbouwen of verduurzamen' werden georganiseerd door Rabobank Gelderse Vallei in samenwerking met Maaike van Doorn Makelaar, Koudijs Makelaars, Wolfsgoed Makelaardij en Molenbeek Makelaars. Bezoekers konden terecht in Barneveld, Lunteren en Scherpenzeel.

,,Ze waren enthousiast over het afwisselende programma´´, meldt een woordvoerder van de Rabobank. Een adviseur van Greenhome gaf uitleg over de mogelijkheden voor het verduurzamen van je woning en een styliste inspireerde op het gebied van interieur. De makelaars verzorgden een presentatie over de lokale ontwikkelingen in de woningmarkt en tijdens de borrel konden bezoekers speeddaten met één van de de financieel adviseurs van de Rabobank.

,,Leuk om te zien hoe keer op keer, langzaam de belangstelling in de zaal ontstond voor het verduurzamen van de woning´´, aldus Tommy Boersen, financieel adviseur bij Rabobank Gelderse Vallei. ,,Ik heb tijdens het speeddaten veel mensen gesproken over de financieringsmogelijkheden voor het verduurzamen van de woning, maar ook de sprekers van Greenhome waren continu met klanten in gesprek. Het leeft dus enorm. Het besef groeit dat niets doen, geen optie is’.